Hal Horowitz/Invision/AP
Hal Horowitz/Invision/AP
25|11|2016 21:01
SHARE
ΚΡΙΣΙ ΤΕΙΓΚΕΝ

Γιατί η Κρίσι Τέιγκεν δεν φορά ποτέ flat παπούτσια


Η Κρίσι Τέιγκεν είναι πάντα μέσα στη μόδα. Από τα ρούχα μέχρι τα παπούτσια, το μοντέλο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και πολλές φορές δημιουργεί τρεντ.

Αν παρατηρήσει κάποιος τις εμφανίσεις της διαπιστώνεις ότι έχουν κάτι κοινό. Η Κρίσι Τέιγκεν φορά σχεδόν πάντα ψηλά τακούνια, με τις εμφανίσεις της με flat να μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών.

Το Popsugar ρώτησε το μοντέλο για την εμμονή της με τα τακούνια, με την Κρίσι Τέιγκεν να δηλώνει ότι αισθάνεται άβολα με τα flats.

 

 

«Φοράω μόνο τακούνια. Νιώθω πολύ άβολα με τα flats. Οι γάμπες μου είναι ασυνήθιστα σφιχτές και τα πέλματά μου πολύ ίσια, οπότε χαλαρώνω επάνω στα τακούνια», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι πολύ κακό για την πλάτη μου και έχω ραντεβού με φυσιοθεραπευτή δύο φορές την εβδομάδα. Δεν μπορώ καν να φορέσω σαγιονάρες, επειδή δεν μου αρέσει να μπαίνουν πράγματα ανάμεσα στα δάχτυλα. Οι μπαλαρίνες μου φαίνονται χαζές, γιατί μπορείς να δεις το σχήμα του ποδιού από αυτές».

 

 

Για τα sneakers, όμως, η Κρίσι Τέιγκεν θα κάνει μια εξαίρεση, αν είναι βέβαια αρκετά μοδάτα.

«Θα έλεγα πως είναι κάτι που με κάνει να νιώθω κουλ, αυτό είναι το μόνο που συμβαίνει. Ξέρεις υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν έξω με λευκά sneakers και ένα σορτς. Εγώ μοιάζω ανόητη», λέει.