pics.wikifeet
pics.wikifeet
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διάσημων – Κλέβουν τις εντυπώσεις


Μετράμε αντίστροφα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων και φαίνεται ότι σε αυτόν το ρυθμό έχουν μπει ήδη εδώ και καιρό μαζί με εσάς και οι σελέμπριτις του εξωτερικού, που βρίσκουν χρόνο για να νιώσουν και πάλι παιδιά και ζουν το παραμύθι των εορτών με συγγενείς και φίλους.

Στολίδια, φωτάκια, χιονάνθρωποι, γιρλάντες, φιόγκοι, κουκλόσπιτα, κάρουσελ, πολύχρωμες μπάλες και άλλα εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία συνθέτουν το δικό τους σκηνικό, που άλλοτε κερδίζει το ενδιαφέρον μέσα από την υπερβολή του και άλλοτε χάρη στην απλότητα και το μίνιμαλ χαρακτήρα του.

Είτε ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια είτε όχι, οι άνθρωποι αυτοί απολαμβάνουν να προσθέτουν το δικό τους touch στη διακόσμηση του χώρου τους, όπως και φέτος, που οι αστέρες του Χόλιγουντ βάζουν όλη τους την τέχνη και την αγάπη για να στολίσουν το σπίτι τους και με φανερό ενθουσιασμό ποζάρουν στο φακό, για να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους αυτές τις προσωπικές και γεμάτες χαρά στιγμές.

  • Η Κέλι Όσμπορν στόλιζε το τεράστιο δέντρο της για δυο ολόκληρες ημέρες και η τραγουδίστρια δεν δίστασε να ανέβει στη σκάλα για να φτάσει μέχρι την κορυφή του.

 

 

 

  • Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Θαλία, με χαλαρή διάθεση κάθεται σε μια πολυθρόνα και θαυμάζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Οπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Είμαι ενθουσιασμένη σαν ένα μικρό κορίτσι, που περιμένω τον Αγιο Βασίλη!»

 

  • Διακόσμηση στα χρυσά, ελαφάκια και ψεύτικο χιόνι για το γιγάντιο δέντρο της Μπρίτνει Σπίαρς.

 

 

  • Η Ντριου Μπάριμορ με σκούφο και νάζι βγάζει σέλφι μπροστά από το λιτό αλλά φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

 

  • Η Τζέρι Χάλιγουελ μπροστά από μια μεγάλη τραπεζαρία που «ντύθηκε» στα κόκκινα όπως ακριβώς και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που φαίνεται στο βάθος.

 

 

  • Η Ναόμι Γουότς φωτογράφισε μόνο το δέντρο της, που φαίνεται να αποτελεί την πιο ρομαντική γωνιά του σπιτιού της.

 

  • Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ηθοποιού Ρομπ Λόουι είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα που είδαμε στο Ινσταγκραμ, αν και όπως παραδέχτηκε, δεν το στόλισε ο ίδιος.

 

 

  • Οταν ο Λευκός Οίκος στολίζεται τότε γεμίζει με 65.000 στολίδια και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ονειρικό!