Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς δείχνουν για πρώτη φορά τα δυο παιδιά τους | 0 bovary.gr
Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς δείχνουν για πρώτη φορά τα δυο παιδιά τους | 0 bovary.gr
16|12|2016 09:25
SHARE
ΛΑΙΒΛΙ-ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ!

Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς δείχνουν για πρώτη φορά τα δυο παιδιά τους


Μπορεί ο Ράιαν Ρέινολντς να τιμήθηκε με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ, αλλά όλες τις εντυπώσεις τις έκλεψαν οι 2 κόρες του, οι οποίες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Δίπλα σε αυτή την σπουδαία στιγμή για τον διάσημο ηθοποιό ήταν η λαμπερή γυναίκα του Μπλέικ Λάιβλι, η οποία φρόντιζε τα παιδιά και έβγαζε φωτογραφίες τον άντρα της.

Το ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ, ενώ και οι δύο έσκασαν στα γέλια όταν η 2χρονη κόρη τους Τζέιμς πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να χορεύει σαν... σταρ.

Μάλιστα, ο Ράιαν Ρέινολντς στον λόγο του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αγαπημένη του λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου Μπλέικ Λάιβλι που κάθεται εκεί και είναι.... τα πάντα για μένα. Είσαι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Τα κάνεις όλα καλύτερα... κάνεις την ζωή μου καλύτερη και μου έδωσες δύο από τα πιο τέλεια παιδιά που ευχόμουν να είχα», είπε ο ίδιος στην ομιλία του.

Και οι δύο ήταν πολύ ταιριαστοί με τον Ράιαν Ρέινολντς να φορά ένα γκρι γιλέκο και μία γκρι γραβάτα και την Μπλέικ Λάιβλι να επιλέγει ένα μπλε αέρινο φόρεμα.

Πάντως αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση απ΄όλα ήταν η απίστευτη ομοιότητα της 2χρονης Τζέιμς με την γιαγιά της, δηλαδή την μητέρα της Μπλέικ Λάιβλι.

(Η μαμά της Μπλέικ Λάιβλι και η δίχρονη κόρη της)