Μargot Robbie: Γιατί όλοι αγαπούν το.... κορίτσι της ζούγκλας | 0 bovary.gr
Μargot Robbie: Γιατί όλοι αγαπούν το.... κορίτσι της ζούγκλας | 0 bovary.gr
MARGOT ROBBIE

Μargot Robbie: Γιατί όλοι αγαπούν το.... κορίτσι της ζούγκλας


Όταν η Margot Robbie μετακόμισε στην Αμερική το 2011 θα πρέπει να ένοιωσε περίεργα.

Γεννημένη (1990) και μεγαλωμένη στην Αυστραλία, μια αχανή ήπειρο, με διαφορετικές δομές πόλεων από τις αντίστοιχες της Αμερικής, πιο επίπεδες, πιο αραιοκατοικημένες, η ζωή σε ένα αστικό περιβάλλον με ουρανοξύστες και πολύβουους δρόμους λογικά την σόκαρε, το έχει υπαινιχθεί άλλωστε σε συνέντευξή της. Όλα όμως είναι θέμα προσαρμογής, ειδικά όταν κυνηγάς το όνειρό σου. Και η Margot το κυνήγησε. Το 2013 συμμετέχει στην ταινία του Martin Scorsese, Ο λύκος της Wall Street, ως συμπρωταγωνίστρια του Leonardo Di Caprio και δημιουργεί αίσθηση. O κόσμος των περιοδικών και της μόδας την εντόπισε on the spot. Έχει άλλωστε πιο γρήγορα, πιο εκπαιδευμένα αντανακλαστικά. Και η κινηματογραφική βιομηχανία όμως ακολούθησε, με πιο αργά βήματα βέβαια. Μεσολάβησε κάποιο διάστημα μέχρι φέτος το καλοκαίρι, που δικαιωματικά και ένδοξα της ανήκει. Είναι το δικό της μακρύ, καυτό καλοκαίρι, έχει την σφραγίδα της και κατ’επέκταση τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ( αυτά πάνε μαζί).

Πρωταγωνιστεί στην επανέκδοση του θρυλικού Ταρζάν, του David Yates, στο πλευρό του Alexander Sκαrsgard, μιά ταινία blockbuster, που βγήκε στις αίθουσες την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Υποδύεται την Ηarley Quin στην αναμενόμενη, μέσα στον Αύγουστο, Suicide Squad, πλαισιωμένη απο μιά πλειάδα κακών ηρώων comic. Κοσμεί το εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue, για το τεύχος Ιουνίου, με ένα editorial σε jungle mood, κομμένο και ραμμένο στον ρόλο της Jane που ενσαρκώνει στο film Ταρζάν. Είναι μοντέλο που κυριαρχεί σε cover stories και καμπάνιες , άλλωστε είναι το πρόσωπο του αρώματος Deep Euphoria του Calvin Klein. Είναι fashion icon, με style που παραπέμπει σε old Hollywood glamour, κατακτά τα κόκκινα χαλιά όταν τα περπατά και μονοπωλεί τα flash των φωτογράφων.

shutterstock.com
shutterstock.com

Off dute είναι άνετη και cool. Της αρέσει το surf, αν κρίνουμε απο τις φωτογραφίες που αναρτά στο λογαριασμό της στο instagram, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχει 2.5 εκατομμύρια followers, ενώ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος, διατηρεί ενεργή σχέση με την Greenpeace. Τελικά φαίνεται πως το κορίτσι απο την Αυστραλία κατάφερε να γίνει talk of the town και μάλιστα όχι των πόλεων της γενέτειράς της αλλά των αμερικάνικων και των ευρωπαικών. Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί οτι πρόκειται για το καλοκαίρι της ζωής της?

 

shutterstock.com
shutterstock.com