dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΣΤΙΛ

Lady Gaga - Ελτον Τζον: Περνούν μαζί τις γιορτές στο Ασπεν


Η αγαπητή και διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga φαίνεται πως αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της γιορτής των Χριστουγέννων με τον θρύλο Ελτον Τζον, καθώς και το σύντροφο του Ντέιβιντ Φέρνις, στο Ασπεν του Κολοράντο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο τραγουδιστές και τον παραγωγό έξω από το ξενοδοχείο τους και μάλιστα οι δύο τραγουδιστές έδειξαν δημόσια την πολύ καλή σχέση που διατηρούν, αφού ο Ελτον Τζον κρατούσε την Lady Gaga καθώς έβγαιναν από αυτό.

Αλλωστε πως θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό, μιας και η δημοφιλής σταρ είναι η νονά του δεύτερου παιδιού του καλλιτέχνη, Elijah.

Η 30χρονη εμφανίστηκε με total black ρούχα, τη μονοτονία των οποίων «έσπαγαν» τα μεταλλικά στοιχεία στο πουλόβερ της καθώς κι εκείνα επάνω στα ankle boots, ενώ τη μυστήρια διάθεση στο look της ολοκλήρωναν το μαύρο καπέλο τύπου fedora, αλλά και τα oversized μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ο Ελτον Τζον ήταν κομψά ντυμένος, ακόμα κι αν προτίμησε μια sporty εμφάνιση, η οποία όμως προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αφού το μπόμπερ τζάκετ που φορούσε ο τραγουδιστής κόστισε 2000 δολάρια και φέρει την υπογραφή του Οίκου Gucci.

Οι τρεις φίλοι έπειτα από ψώνια σε γνωστό οίκο μόδας, έκαναν μια στάση για φαγητό στο εστιατόριο White Tavern.

Η σχέση της Lady Gaga με τον Ελτον Τζον δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το στιλ του καλλιτέχνη αφού από ότι φαίνεται εκείνος εμπνέεται από τη φίλη του και fashion icon για να κάνει πράξη τα lux γούστα του.