Editor του Cosmopolitan εξηγεί: Γιατί οι διάσημες έχουν εθισμό στο να βγάζουν φωτογραφίες τα οπίσθιά τους  | 0 bovary.gr
Editor του Cosmopolitan εξηγεί: Γιατί οι διάσημες έχουν εθισμό στο να βγάζουν φωτογραφίες τα οπίσθιά τους | 0 bovary.gr
03|01|2017 10:56
SHARE
BOTTOM SHOT

Editor του Cosmopolitan εξηγεί: Γιατί οι διάσημες έχουν εθισμό στο να βγάζουν φωτογραφίες τα οπίσθιά τους


Φωτογραφίες με duckface, ανοιχτά χείλη, μπροστά σε καθρέφτη, στον δρόμο και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς.

Μπορεί οι περισσότερες διάσημες να έχουν πάθει έναν μικρό εθισμό με τις φωτογραφίες στα social media, αλλά εκτός αυτού, οι ίδιες προτιμούν να δείχνουν όλο και περισσότερο τα οπίσθιά τους.

 

 

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on Dec 31, 2016 at 7:05am PST

 

Έτσι, μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να είναι η «δασκάλα» της τέλειας selfie, αλλά πλέον από την Κέλι Μπρουκ, μέχρι τα αγγελάκια της Victoria Secret, την Τζένιφερ Λόπεζ και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς... όλες κοιτούν πως θα βγάλουν την τέλεια... “bottom shot”.

Βέβαια, η αγάπη της γυναίκας για τις καμπύλες της και τα οπίσθια της μπορεί να έχει γίνει trend στις φωτογραφίες, αλλά δεν είναι κάτι καινούριο.

 

 

Editor του περιοδικού Cosmopolitan, αναφέρει ότι ήδη στην αρχαία Ελλάδα τα όμορφα οπίσθια ήταν σημαντικά για τους Αρχαίους, ενώ στην Αφρική είχαν ειδική γιορτή για το συγκεκριμένο μέρος του σώματος.

Πέρα από αυτό, ακόμη και στον 21ο πρώτο αιώνα, οι πλούσιες καμπύλες έχουν γίνει ακόμη πιο περιζήτητες, με πρώτο παράδειγμα την Beyonce ( και το συγκρότημα Destiny’s Child), όπου το 2001 τραγούδησαν και χόρεψαν το Bootylicious. Σειρά είχε η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έκανε μαθήματα κουνήματος των γοφών με το τραγούδι Booty, αλλά και οι Καρντάσιαν, οι οποίες δεν χάνουν ευκαιρία να προβάλλουν τα οπίσθιά τους.

 

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 3, 2016 at 11:55am PDT

 

Ωστόσο, λίγο οι διάσημες με τα αψεγάδιαστα σώματα, λίγο η δυσκολία της περιοχής και ακόμη πολλές γυναίκες κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε τα οπίσθιά τους να αγγίζουν την τελειότητα.

 

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Sep 18, 2016 at 5:34pm PDT

 

Γυμναστική, δίαιτες, επεμβάσεις και ειδικά μαγιό είναι μερικά από τα κόλπα που εφαρμόζουν αρκετές γυναίκες προκειμένου να βγάλουν την ιδανική φωτογραφία της πίσω πλευράς.

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Oct 22, 2016 at 7:30am PDT

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Feb 7, 2016 at 7:12pm PST

 

 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 15, 2016 at 12:06pm PDT