dailymail
dailymail
STARS IN TROUBLE

Η Νικόλ Κίντμαν τσακώθηκε με τον άντρα της στο κόκκινο χαλί


Η διάσημη 49χρονη ηθοποιός περπάτησε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί κατά την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Lion» στο Σίδνεϊ, όμως σύμφωνα με όσα γράφονται, λίγα λεπτά πριν φωτογραφηθεί από κοινού με το σύζυγο της, Κιθ Ούρμπαν, ξεκίνησαν έναν καυγά μεταξύ τους, αφότου μίλησαν με εκπροσώπους του τύπου.

Αναρωτιέστε ποια μπορεί να είναι η αιτία που προκάλεσε αυτό τον καυγά;

Ο Κιθ Ούρμπαν φαίνεται πως είναι αρκετά δυσαρεστημένος, μιας και θεωρεί πως η καριέρα της γυναίκας του, Νικόλ Κίντμαν, στέκεται εμπόδιο στην οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι φημολογείται ότι πέρασε σχεδόν όλη την περασμένη χρονιά χώρια, μιας και η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός είχε διαρκώς γυρίσματα, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν σε περιοδεία έξι μήνες.

Πηγή από το περιβάλλον των δυο σταρ ανέφερε, ότι επρόκειτο να συναντηθούν στο Σίδνεϊ, με σκοπό να περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα, αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και αφιερώνοντας χρόνο ο ένας στον άλλο.

Η Νικόλ, με βάση τα λεγόμενα ενός φίλου, έχει βαρεθεί τη γκρίνια του Ούρμπαν και εκείνος θα πρέπει να καταλάβει, ότι η καριέρα της είναι πολύ σημαντική για εκείνη οπότε θα πρέπει να γίνει πιο υποστηρικτικός.

Η ηθοποιός ωστόσο θέλησε να δείξει τη στήριξή της στην καριέρα του συντρόφου της και ανέβηκε στη σκηνή στο πλαίσιο των εορτασμών του νέου έτους στο Νάσβιλ Τενεσί, για να τραγουδήσει μαζί του.

Φωτογραφίες / dailymail