Νέο τρεντ: Γιατί οι διάσημες τρελαίνονται να βγάζουν selfies με τους γιους τους  | 0 bovary.gr
Νέο τρεντ: Γιατί οι διάσημες τρελαίνονται να βγάζουν selfies με τους γιους τους | 0 bovary.gr
05|01|2017 11:50
SHARE
SELFIE ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ

Νέο τρεντ: Γιατί οι διάσημες τρελαίνονται να βγάζουν selfies με τους γιους τους


Μπορεί να βγάζουν δεκάδες φωτογραφίες στο Facebook δείχνοντας τοπία, ρούχα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς ... αλλά σε αυτό που δεν μπορούν να αντισταθούν πολλές διάσημες είναι στις φωτογραφίες με τα παιδιά τους (και κυρίως με τους γιους τους).

Με πρώτη την Βικτόρια Μπέκαμ να βγάζει συνέχεια φωτογραφίες με τον μεγαλύτερο γιο της Μπρούκλιν και να τις δημοσιεύει η ίδια στα social media, υπάρχουν κι άλλες διάσημες που ακολουθούν.

 

 

Πρόσφατο παράδειγμα είναι και η Μαντόνα, η οποία αν και έχει τις διαφορές της με τον γιο της Ρόκο, ο οποίος προτίμησε να μετακομίσει στο Λονδίνο για να μείνει με τον πατέρα του, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram μαζί του, όπου τον αγκαλιάζει.

 

 

Σειρά είχε και η Λιζ Χάρλεϊ, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να μας δείχνει τον κούκλο γιο της στα social media.

 

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on Aug 25, 2016 at 8:33pm PDT

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on Aug 21, 2016 at 1:13am PDT

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on Apr 29, 2016 at 11:25am PDT

 

Τις φωτογραφίες, έσπευσαν να σχολιάσουν και ειδικοί ψυχολόγοι, οι οποίοι σχολίασαν το γεγονός ότι οι διάσημες βγάζουν φωτογραφίες με τους γιους τους σαν να είναι... φίλοι.

Συγκεκριμένα, ψυχολόγοι υποστήριξαν πως το να έχεις μία μητέρα το ρόλο της «καλής φίλης» μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο όσο έχει και ένας γονιός που είναι τελείως απόμακρος από το παιδί του.

 

 

Έτσι, οι ειδικοί επισημαίνουν πως το να δει μία μητέρα το παιδί της περισσότερο ως σύμμαχο- φίλο μπορεί να κρύβει κάποιους κινδύνους.

Σε κάθε περίπτωση, ο ειδικός Στιβ Μπίντουλφ αναφέρει πως τα αγόρια που είναι στην εφηβεία πρέπει να νιώθουν πως οι γονείς τους είναι «καθοδηγητές» και σύμβουλοι γι΄αυτούς και όχι πως εξαρτώνται από τους ίδιους με τον ίδιο τρόπο που τους είχαν ανάγκη όταν ήταν πιο μικροί.