Γάμος 6 αστέρων για εγγονή Ρώσου μεγιστάνα -Τούρτα του 1 εκατ. ευρώ, 3,5 εκατ. ευρώ για να τραγουδήσουν Μαράια Κάρεϊ και Ελτον Τζον | 0 bovary.gr
Γάμος 6 αστέρων για εγγονή Ρώσου μεγιστάνα -Τούρτα του 1 εκατ. ευρώ, 3,5 εκατ. ευρώ για να τραγουδήσουν Μαράια Κάρεϊ και Ελτον Τζον | 0 bovary.gr
18|01|2017 11:34
SHARE
ΧΛΙΔΑΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Γάμος 6 αστέρων για εγγονή Ρώσου μεγιστάνα -Τούρτα του 1 εκατ. ευρώ, 3,5 εκατ. ευρώ για να τραγουδήσουν Μαράια Κάρεϊ και Ελτον Τζον


Έναν χλιδάτο, πανάκριβο και με εκπλήξεις γάμο οργάνωσε η κόρη του βαθύπλουτου Ρώσου κληρονόμου Βαλερί Κόγκαν, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου αεροδρομίου στην Ανατολική Ευρώπη.

Μπορεί η νύφη να μην έκανε υπερβολές όσον αφορά το νυφικό της, μιας και η ίδια είναι μόλις 19 χρονών, αλλά αυτό που έκλεψε τα βλέμματα ήταν η τεράστια (με 5 ορόφους) τούρτα.

Η τούρτα κόστισε 847.000 ευρώ, φτιάχτηκε από την top στο είδος της cake designer Εlizabeth Solaru, είχε 10 ορόφους, 5 γεύσεις και ήταν διακοσμημένο με περισσότερα από 10.000 ζαχαρωτά λουλούδια.

Για την τούρτα, μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν περισσότεροι από 1.000 κρόκοι αβγών.

Μάλιστα, για το κέικ χρειάστηκαν 300 ώρες προετοιμασίας έτσι ώστε τα ζαχαρένια λουλούδια της τούρτας να ταιριάζουν απόλυτα με τον (αληθινό) στολισμό του γαμήλιου πάρτι.

 

Και μπορεί η τούρτα να έκλεψε την παράσταση, αλλά αυτό που έκανε την διαφορά ήταν οι καλεσμένοι που τραγούδησαν στον γάμο της.

Συγκεκριμένα, ο παππούς της νύφης έδωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τραγουδήσουν στο γάμο της εγγονής του, η Μαράια Κάρεϊ και ο Έλτον Τζον.

Η Κάρεϊ ζήτησε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τραγουδήσει την μπαλάντα «We Belong Together», ενώ ο Έλτον Τζον 1,5 εκατομμύριο, ο οποίος έκανε την 19χρονη να συγκινηθεί, όταν της αφιέρωσε το τραγούδι «Tiny Dancer».

Ο γάμος έγινε στο London's Landmark Hotel, του οποίου η προεδρική σουίτα κόστισε 1,450 λίρες τη βραδιά.

Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους ήταν επιχειρηματίες, φίλοι του ζευγαριού, αλλά και διάσημοι όπως ο Αντόνιο Μπαντέρας.