Φωτογραφία: Instagram
Φωτογραφία: Instagram
20|01|2017 10:30
SHARE
ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει μέσα από 16 φωτογραφίες τι έκανε όσο καιρό απείχε από τα social media


Την εμφάνισή της για τα καλά έχει κάνει η Κιμ Καρντάσιαν στα social media, η οποία δημοσιεύει πλέον φωτογραφίες με την ίδια και την οικογένεια της από καθημερινές τους στιγμές.

Μετά από την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι, στην οποία όπως ανέφερε η ίδια κινδύνεψε να χάσει την ζωή της, η Κιμ Καρντάσιαν έμεινε τρεις ολόκληρους μήνες «μακριά» από τα socia media και από το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Με διάφορα δημοσιεύματα και την αδελφή της, Χλόη, να αναφέρουν πως η Κιμ δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς έχει κρίσεις πανικού και είναι χάλια ψυχολογικά, η ίδια αποφάσισε να κάνει πριν λίγες μέρες το μεγάλο comeback που όλοι της οι φαν περίμεναν.

Η Κιμ άρχισε να δημοσιεύει ξανά φωτογραφίες στο Instagram, ξαναγύρισε το ριάλιτι, με το trailer να την δείχνει να περιγράφει όσα έγιναν εκείνη την νύχτα στο Παρίσι και μέσω του site της, kimkardashianwest.com αποκάλυψε πώς περνούσε όλους αυτούς τους μήνες μακριά από τα φώτα.

 

 

Συγκεκριμένα, η ίδια μέσα από 20 φωτογραφίες αποκάλυψε τι έκανε αυτούς τους τρεις μήνες που ήταν «αποκομμένη» από τα media.

 

Πάντως σχεδόν όλες οι φωτογραφίες της δείχνουν μόνο την ίδια, τον άντρα της και τα παιδιά της, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν υπάρχει κρίση στον γάμο της με τον Κάνι Γουέστ, αλλά και ότι η οικογένειά της την βοήθησε να ξεπεράσει το σοκ.

 

Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε ταξίδι στο Ντουμπάι πριν λίγες μέρες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

 

 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 11, 2017 at 10:24am PST

 

 

 

 

 

 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 11, 2017 at 12:45pm PST