ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA

Ο Αλβάρο προκαλεί την Αθηνά Ωνάση -Ποστάρει τα φιλιά του με την νέα του σύντροφο


Κι ενώ η διαμάχη του του πρώην ζευγαριού, που χώρισε έπειτα από 11 χρόνια γάμου συνεχίζεται, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ζει τον απόλυτο έρωτα με τη νέα του σύντροφο.

Επειτα από την μετά την είδηση που θέλει τον Αλβάρο να ζητά διατροφή ύψους 300.000 ευρώ τον μήνα από την Αθηνά Ωνάση, εκείνος και η σύντροφος του Ντενίζ Σεβέρο, γίνονται αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού με τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλβάρο δείχνει να προβάλει τη Σεβέρο και τον έρωτα τους, στέλνοντας το μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση, ότι την έχει ξεπεράσει και ότι πλέον η παρουσιάστρια του έχει πάρει το μυαλό.

Η Σεβέρο με τη σειρά της ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Ινσταγκραμ που προκαλεί, αφού οι δυο τους φιλιούνται αγακαλιά, με φόντο το ηλιοβασίλεμμα σε μια παραλία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου της Αθηνάς, Ρόμπερτ Κοέν, ο Αλβάρο θα ζητήσει διατροφή ύψους 300.000 ευρώ το μήνα.

Στην ίδια δίκη θα εξεταστούν κι άλλα ζητήματα που εκκρεμούν, όπως το αν ο Ντόντα έχει δικαίωμα να λάβει μέρος της περιουσίας της Αθηνάς ή όχι.