ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ

Το εξωτικό μπάνιο της Κιμ Καρντάσιαν σε καταρράκτη στην Κόστα Ρίκα


Το να είσαι μέλος της ριάλιτι- οικογένειας Καρντάσιαν δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Οχι γιατί σε κυνηγούν οι παπαράτσι σε κάθε προσωπική σου στιγμή ή γιατί πρέπει να δώσεις το «παρών» σε εκατοντάδες επίσημα καλέσματα ή επειδή πέφτεις θύμα ληστείας, αλλά γιατί πρέπει να απασχολείς τα φώτα της δημοσιότητας με τη σέξι σου εικόνα και να προκαλείς ακόμα και στις διακοπές σου.

Που καιρός για χαλάρωση!

Αυτό έκανε για άλλη μια φορά η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα για τέσσερις ημέρες και απέδειξε σε όλους ότι διατηρεί αψεγάδιαστες τις καυτές καμπύλες της, εξάπτοντας τη φαντασία των αντρών.

 

Φορώντας ένα μαύρο κροπ μπλουζάκι και ένα ψηλόμεσο μαύρο εσώρουχο και με τα μακριά μαύρα μαλλιά της ελαφρώς χτενισμένα, η Κιμ πλησίασε με θάρρος τα παγωμένα νερά ενός καταρράκτη.

Δίπλα της βρισκόταν η υπεύθυνη για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ινσταγκραμ, Στεφ Σεπ, η οποία κρατούσε μια κάμερα και ετοιμαζόταν για την πιο αισθησιακή λήψη.

Κι ενώ όλοι περίμεναν αυτή τη σκηνή, που θα έμοιαζε βγαλμένη από ταινία, η Κιμ φαίνεται ότι πάγωσε από την τόσο χαμηλή θερμοκρασία και με τρόμο στα μάτια αποχώρησε για να φορέσει το μπουρνούζι της.

Παρόλα αυτά, η εικόνα της Κιμ με το βρεγμένο σώμα και τα υγρά εσώρουχα κερδίζει μια θέση στις φαντασιώσεις των αντρών.