Το κορίτσι του Πρίγκιπα Χάρι ξεγέλασε τους πάντες- Δεν φορούσε δαχτυλίδι με τα αρχικά του | 0 bovary.gr
Το κορίτσι του Πρίγκιπα Χάρι ξεγέλασε τους πάντες- Δεν φορούσε δαχτυλίδι με τα αρχικά του | 0 bovary.gr
07|02|2017 18:00
SHARE
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Το κορίτσι του Πρίγκιπα Χάρι ξεγέλασε τους πάντες- Δεν φορούσε δαχτυλίδι με τα αρχικά του


Ένα χρυσό δαχτυλίδι με το αρχικό γράμμα του Πρίγκιπα Χάρι στο δεξί χέρι της Μέγκαν Μάρκλ ήταν το «δείγμα» που έκανε τον βρετανικό τύπο να «μιλάει» για κρυφό αρραβώνα τις προηγούμενες μέρες.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, η κοπέλα του Πρίγκιπα Χάρι βρίσκεται μαζί του στο Λονδίνο, όπου μένουν μαζί στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Η όμορφη ηθοποιός έκανε χτες μία βόλτα για να αγοράσει λουλούδια και όλοι πρόσεξαν το κόσμημα στο χέρι της.

Φορώντας ένα χρυσό δαχτυλίδι η Μέγκαν έκανε τους πάντες να νομίζουν πως αυτό είναι μία νέα ένδειξη αγάπης του Πρίγκιπα προς την ίδια, αφού η καλλονή έχει ξαναφορέσει κολιέ με τα αρχικά του.

Και παρ΄όλο που οι περισσότεροι συνέδεσαν το δαχτυλίδι στο δεξί με έναν μυστικό αρραβώνα, η The Sun αποκάλυψε στην ηλεκτρονική της έκδοση πως το δαχτυλίδι δεν έχει καμία σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Το κορίτσι του Χάρι, λοιπόν, φαίνεται πως φορούσε κοσμήματα από το συγκεκριμένο brand πριν γνωρίσει τον «πρίγκιπα» της και πως μάλιστα συνήθιζε να τα διαφημίζει και στο Instagram της, ποζάροντας με κολιέ και δαχτυλίδια από την εταιρία.

Συγκεκριμένα, το brand με κοσμήματα που ονομάζεται Missoma, είχε φτιάξει κι ένα κολιέ με τα αρχικά της Μέγκαν Μάρκλ, το οποίο η ίδια φορούσε και πριν τις πρόσφατες εξόδους με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Έτσι, μπορεί να φαίνεται πως το κορίτσι του Χάρι έχει αδυναμία στα αρχικά του ονόματος του, αλλά μέχρι στιγμής όλες οι ειδήσεις περί μυστικού αρραβώνα φαίνεται πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από... εικασίες.