apimages
apimages
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ισχυρίζεται ότι έχει ΤΗΝ συνταγή για να ξεπεράσεις τον πρώην σου: Κάψε τα σουτιέν σου


Χωρίζεις. Και το μόνο που σου μένει μαζί με την ανάμνηση του πρώην – εκτός από τη θλίψη και την απογοήτευση – είναι κάτι ξεχασμένες σας φωτογραφίες, που θέλεις μανιωδώς να σκίσεις ή το εσώρουχο του που τόσο πολύ αγάπησες, αλλά πλέον φλερτάρει με τον κάδο των σκουπιδιών.

Η ακόμα το άρωμα του, που ποτέ δεν θέλεις να μυρίσεις ξανά ή ο αφρός ξυρίσματος, τον οποίο πιθανότατα να αξιοποιήσεις για τη δική σου περιποίηση.

Μόνο αυτά; Λάθος!

Θυμάσαι εκείνο το τραγούδι που λέει "Πάρτε τα όλα, πάρτε τα ... Βάλτε φωτιά και καφτε τα";

Η Γουίνεθ Πάλτροου, η διάσημη αυτή σταρ του Χόλιγουντ και το συμβουλευτικό site της Goop, το κάνουν πράξη μετά από χρόνια και σου τονίζουν, ότι τα δικά σου σουτιέν, σε γεμίζουν αρνητική ενέργεια και σε εμποδίζουν να τον ξεπεράσεις μια για πάντα.

Για το λόγο αυτό, προτρέπει τις αναγνώστριες της να κάψουν τα παλιά τους σουτιέν και αυτό το παράξενο τιπ έρχεται μέσα από το κείμενο της Σουζάνα Γκάλαντ, έξπερτ στα θέματα σχέσεων.

Η Γκάλαντ υποστηρίζει πως τα εσώρουχα είναι οι αναμνήσεις που συνδέονται με τη ζωή μας και με ένα πρόσωπο.

Οταν μια σχέση τελειώνει, θα πρέπει να τα ξεφορτωνόμαστε και μάλιστα με έναν πολύ εξτρίμ τρόπο: καίγοντας τα, αφού πρώτα βρούμε ένα ασφαλές μέρος για να ανάψουμε τη φωτιά.

«Τα εσώρουχά μας μοιάζουν με χρονικό της ζωής μας. Τα εσώρουχα που φορούσατε με παλιούς εραστές μπορεί να κουβαλούν τοξικά απομεινάρια από εκείνες τις σχέσεις, μαζί με επίπονες αναμνήσεις», αναφέρει το άρθρο.

Επίσης, η συντάκτρια υπενθυμίζει πως στις 11 Φεβρουαρίου είναι η επόμενη πανσέληνος οπότε να μια καλή ευκαιρία για τον εξαγνισμό των κακών σκέψεων με αυτόν τον τρόπο.

Πόσο μπροστά ήταν η Άννα Βίσση!