Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μας δείχνει την επική ντουλάπα της | 0 bovary.gr
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μας δείχνει την επική ντουλάπα της | 0 bovary.gr
08|02|2017 12:04
SHARE
ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ-ΟΝΕΙΡΟ

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μας δείχνει την επική ντουλάπα της


Μπορεί κάθε της εμφάνιση να είναι προσεγμένη και κομψή, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε πως η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θα έχει τόσο μεγάλη και γεμάτη ντουλάπα.

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε ένα βιντεάκι στο Instagram, όπου μας κάνει μία γρήγορη ξενάγηση στο δωμάτιο με τα ρούχα της. Αυτά βέβαια, που μας τράβηξαν περισσότερο το βλέμμα είναι κυρίως οι ακριβές τσάντες της και τα πολύχρωμα φουλάρια της.

Έχοντας κάνει τη δική της συλλογή από τσάντες Hermes και Chanel, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φαίνεται πως έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο για να φτιάξει το δικό της δωμάτιο με ρούχα, καθώς όλα είναι στην εντέλεια και κατανεμημένα ανά χρώμα.

 

 

Τα αξεσουάρ δεν περνούν απαρατήρητα στο βίντεο, καθώς ήδη έχουμε προσέξει πως τα μεγάλα καπέλα και τα φουλάρια είναι τα δύο στοιχεία που δεν αποχωρίζεται από τις street style εμφανίσεις της.

Οι γόβες της είναι  και αυτές ταξινομημένες ανά χρώμα, ενώ στα πάνω ράφια βρίσκονται οι επώνυμες τσάντες της, δίνοντας μας έτσι μία γεύση από τον μικρό γυναικείο παράδεισο που έχει μέσα στο σπίτι της.