apimages
apimages
GRAMMYS 2017

Η επεισοδιακή εμφάνιση της Lady Gaga με τους Metallica στα βραβεία Grammy [εικόνες και βίντεο]


Σε ένα live είναι δυνατόν να συμβεί κάθε απρόοπτο και αυτό αποδείχτηκε το βράδυ της Κυριακής, στα 59α βραβεία Grammy.

H Lady Gaga και οι Metallica ανέβηκαν μαζί στη σκηνή του Staples center του Λος Αντζελες και ερμήνευσαν το Moth Into Flame από τον τελευταίο δίσκο των Metallica Hardwired… to Self-Destruct.

Ομως το μικρόφωνο του James Hetfield δεν λειτούργησε και αναστάτωσε τον  τραγουδιστή, που αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και να μοιραστεί το ίδιο μικρόφωνο με την Lady Gaga, μέχρι να διορθωθεί το τεχνικό πρόβλημα.

Επειτα, εκνευρισμένος, κλώτσησε το μικρόφωνο και πέταξε την κιθάρα του σε ένα μέλος της παραγωγής!

Η ποπ σταρ όμως διατηρώντας την ψυχραιμία της, ανέλαβε με εντυπωσιακό τρόπο την κατάσταση στα χέρια της και έκανε μια βουτιά στην αγκαλιά των θεατών που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Το λουκ της Gaga ήταν επηρεασμένο από τη ροκ. Η σταρ επέλεξε μαύρο δερμάτινο σορτς με μεταλλικά τρουκς και αλυσίδες, μαύρο διχτυωτό καλσόν και μαύρες δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες με μεταλλικά στοιχεία, ενώ το κροπ τοπ έγραφε επάνω το όνομα των Metallica.

H εμφάνισή τους επί σκηνής

 

 

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages

Η βραδιά των βραβείων όμως δεν θα μπορούσε να μην έχει και ένα έντονο ενδυματολογικό ενδιαφέρον, αφού οι σταρ προκάλεσαν για άλλη μια φορά με τις εκκεντρικές και λαμπερές επιλογές τους, που όμως δεν συγκεντρώνουν πάντοτε θετικά σχόλια.

Η Lady Gaga τόλμησε να παρουσιαστεί με leather και γυμνό κορμί, διχτυωτό καλσόν, αλυσίδες, μαύρες πανύψηλες μπότες και μαύρα γυαλιά ηλίου, τα οποία όταν έβγαλε, αποκάλυψαν το αρτίστικ μακιγιάζ ματιών με κόκκινη και χρυσή σκιά.

APIMAGES
APIMAGES
apimages
apimages