apimages
apimages
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Η Ριάνα με Armani Prive στην τελετή των 59ων βραβείων Grammy


Η λαμπερή βραδιά των βραβείων Grammy έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Και ήταν για άλλη μια φορά μια τελετή γεμάτη ιβέντς και λάιβ εμφανίσεις με τα καλύτερα και πιο εμπορικά τραγούδια και άλμπουμ.

Από τη μεγάλη εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Ριάνα, η οποία έφτασε μετά την έναρξη του σόου.

Η ποπ τραγουδίστρια, που είναι γνωστή για τις κομψές τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, θα μπορούσαμε να πούμε ότι κέρδισε και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας.

Για τη συγκεκριμένη επίσημη εμφάνιση της επέλεξε ένα τόταλ Armani Prive σύνολο, που αποτελούνταν από κροπ τοπ σε έντονο και «ζωηρό» πορτοκαλί γεμάτο μικροσκοπικά κρύσταλλα που την έκαναν να λάμπει σε κάθε της βήμα και μια μαύρη πλισέ φούστα με τεράστιο όγκο.

Το σύνολο άφηνε εκτεθειμένους τους τέλειους και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της σταρ, αλλά και το τατουάζ κάτω από το στήθος της.

Η έμφαση στο μακιγιάζ δόθηκε στα μάτια, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο κινούνταν σε φυσικούς τόνους και λάμψεις στα ζυγωματικά. Το χτένισμα της τραγουδίστριας ήταν αέρινο με τα μακριά «σπαστά» μαλλιά της να πέφτουν επάνω στους όμως της.

Μια σέξι και βαθιά ρομαντική εμφάνιση της Ριάνα, που κάνει δυναμικό comeback στο κόκκινο χαλί έπειτα από απουσία ενός περίπου έτους. 

Και από ότι φαίνεται η ίδια το απολάμβανε για τα καλά!

Η κάμερα απαθανάτισε την 28χρονη να πίνει ανενόχλητη από ένα φλασκί «ντυμένο» με διαμάντια, κατά τη διάρκεια που παρακολουθούσε την τελετή με τη στενή της φίλη, Μελίσα Φορντ κι εκείνη κοίταξε το φακό με μυστήριο βλέμμα.

 

 

 

 

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages