dailymail
dailymail
16|02|2017 10:13
SHARE
ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΩΜΑ

«Πάντοτε ένιωθα θηλυκό» - Η τρανσέξουαλ που έγινε μοντέλο εσωρούχων και νυφικών


Νικόλ Γκίμπσον. Ενα μοντέλο 36 ετών, που γεννήθηκε αγόρι και κατά τα σχολικά της χρόνια έγινε θύμα μπούλινγκ από τα παιδιά.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Ινσταγκραμ είναι γεμάτος από σέλφις με εκείνη να ποζάρει φορώντας άλλοτε τα εσώρουχα της και άλλοτε το μπικίνι της δίπλα στην πισίνα ή ακόμα και στην πασαρέλα με νυφικά, αλλά και στο κρεβάτι της παρέα με το σκύλο της.

Ομως παρότι εκθαμβωτική, δεν πρόκειται για την κλασική περίπτωση ενός μοντέλου. Η Νικόλ γεννήθηκε αγόρι και το φθινόπωρο του 2013 υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου, για να ζήσει μια ζωή, όπως κάθε φυσιολογική γυναίκα, αφού το νέο της φύλο αναγνωρίζετε νόμιμα τόσο στο διαβατήριο της όσο και στο δίπλωμα οδήγησης.

Εχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο Classic Models, έχει γίνει μέλος του site γνωριμιών Tinder και φλερτάρει με τους άντρες στο χώρο που εργάζεται.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk

Η μεταμόρφωσή της ήταν και παραμένει τόσο επιτυχημένη και πειστική, που όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, οι ερωτικοί της σύντροφοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι κάποτε γεννήθηκε αγόρι.

Μιλώντας στην MailOnline - για πρώτη φορά μετά την επέμβαση- υποστήριξε ότι δεν αναφέρεται στον εαυτό της πια ως τρανσέξουαλ.

«Αν και είχα το σώμα ενός αγοριού, πάντοτε ένιωθα γυναίκα, τόσο στη σκέψη όσο και στην ψυχή. Τώρα ζω τη ζωή μου ως γυναίκα. Και το διαβατήριό μου αναφέρεται στο φύλο μου έτσι, όχι ως τρανσέξουαλ.

Η Νικόλ ονειρευόταν πάντοτε να ντύνεται με γυναικεία ρούχα, ενώ προσποιούνταν πως ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην ταινία Blue Bird.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk

Μετά το πανεπιστήμιο άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν, άρχισε να ντύνεται σαν γυναίκα και πήρε την απόφαση να προσεγγίσει μια κλινική για να κάνει την επέμβαση.

Το 2010 ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες. Δύο χρόνια αργότερα άλλαξε το όνομά της και το φθινόπωρο του 2013 υποβλήθηκε στην επέμβαση που κράτησε περίπου τρεις ώρες.

«Ξύπνησα τραγουδώντας ένα κομμάτι των Avicii, το So Wake Me Up When It's All Over ( ξύπνησε με όταν όλα τελειώσουν). Ηταν τόσο περίεργο», λέει.

Η πιο όμορφη στιγμή που έχει ζήσει ως γυναίκα μοντέλο ήταν αυτή στο σόου του Estilo Moda.

«Εφτασα στο τέλος της πασαρέλας και στριφογυρνούσα σαν πριγκίπισσα. Πάντοτε ονειρευόμουν την ημέρα του γάμου μου. Τώρα πρέπει απλά να βρω τον πρίγκιπα μου»!  

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk
dailymail.co.uk