AP Photo/Heng Sinith
AP Photo/Heng Sinith
«ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ»

Η Αντζελίνα Τζολί συγκινημένη μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ [βίντεο]


Για τις δυσκολίες του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ και για το πώς αυτό επηρέασε τα έξι τους παιδιά μιλά για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί.

Η σταρ του Χόλιγουντ που βρίσκεται στην Καμπότζη για την προώθηση της νέας της ταινίας, όταν ρωτήθηκε από τον Γιάλντα Χακίμ του BBC για την προσωπική της ζωή, δεν δίστασε να απαντήσει.

«Δεν θέλω να πω πολλά γι' αυτό, εκτός του ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μου και θα είμαστε για πάντα οικογένεια», είπε η ηθοποιός φανερά φορτισμένη.

«Ηταν πολύ δύσκολα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «Πολλοί βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Ολη μου η οικογένεια περνά δύσκολα».

Το ζευγάρι συμφώνησε για την επιμέλεια των παιδιών και προσπαθεί να επιλύσει τα όποια ζητήματα, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου.

«Η προσοχή μου είναι στα παιδιά, στα παιδιά μας», τόνισε. «Είμαστε και θα είμαστε πάντα οικογένεια, οπότε έτσι το παλεύω. Παλεύω να βρω έναν τρόπο να βεβαιωθώ ότι όλο αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και μας φέρνει πιο κοντά», συμπλήρωσε.

Η Τζολι έχει αναλάβει τον ρόλο πρέσβειρας της UNICEF και ταξιδεύει στον κόσμο για τους πρόσφυγες, περιοδεύοντας στις πιο φτωχές περιοχές του πλανήτη.

Ερωτηθείσα για το πώς βλέπει τον εαυτό της σε πέντε χρόνια, απάντησε: «Θα ήθελα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο να βλέπω τα παιδιά μου, ελπίζοντας ότι θα είναι χαρούμενα και θα έχουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ενώ φαντάζομαι ότι σε πολλά μέρη του κόσμου θα χρειάζεται να τα στηρίζω».

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Καμπότζη μαζί με τα έξι της παιδιά, με αφορμή την ταινία «First They Killed My Father», η οποία βασίζεται στη ζωή της συγγραφέα και ακτιβίστριας για τα ανθρώπινα δικαιώματα Loung Ung και όσα έζησε σαν παιδί την περίοδο 1975-79, όταν στην εξουσία βρισκόταν η κομμουνιστική οργάνωση, που θεωρείται υπεύθυνη για τους θανάτους 1.7 εκατομμυρίων ανθρώπων από την Καμπότζη λόγω ασιτίας, ασθενειών και εκτελέσεων.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου. Η σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να έκρινε ότι ο Πιτ είχε προβλήματα διαχείρισης θυμού, στοιχείο που τον καθιστούσε επικίνδυνο για τα παιδιά τους. Μάλιστα, η ηθοποιός φαίνεται ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Μπραντ Πιτ έκανε χρήση κάνναβης και κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.