Φωτογραφία: ΑP
Φωτογραφία: ΑP
ΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Βασίλισσα Λετίθια και Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, μαζί, ντυμένες, σαν δίδυμες


Αν αναρωτιέσαι ποιο χρώμα θα «κατακλείσει» όλα τα ράφια των καταστημάτων, θα φορεθεί ξανά και ξανά από τις μπλόγκερς και γενικά θα επικρατήσει αυτή την άνοιξη, τότε φθάνει να δεις απλά αυτή την φωτογραφία με την Λετίθια και την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής.

Δεν ξέρουμε αν είχαν συνεννοηθεί ή απλά οι στιλίστες τους έχουν τα ίδια γούστα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποχρώσεις του nude (με μεγαλύτερη προτίμηση στο απαλό ροζ) θα είναι και ο πρωταγωνιστής της άνοιξης.

Πέρα του χρώματος, όμως, η Λετίθια, η οποία υποδέχθηκε στο παλάτι μαζί με τον άντρα της τον Πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι και τη συζύγου του Χούλια Αουάδα, εντυπωσίασε ξανά με τις επιλογές της.

Φορώντας ένα ταγιέρ σε ροζ ανοιχτό χρώμα, pencil φούστα, ζώνη στην ίδια απόχρωση και nude γόβες, η Λετίθια προτίμησε ένα αυστηρό σινιόν στα μαλλιά και διακριτικά κοσμήματα.

 

Βέβαια και η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής δεν ήταν καθόλου απαρατήρητη, παρ'όλο που τα φώτα έπεσαν στη Λετίθια, φορώντας ένα παλτό στην ίδια απόχρωση με μόνο την γούνα να ξεχωρίζει στο πέτο της.

 

Και οι δύο χαμογελαστές περπάτησαν και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες που σίγουρα θα είχαν να κάνουν με την εμφάνισή τους, καθώς αν μη τι άλλο έμοιαζαν λίγο λες και είναι δίδυμες (στιλάτες) αδελφές.

Φωτογραφία: ΑSSOCIATED PRESS