Φωτογραφία: PA
Φωτογραφία: PA
24|02|2017 12:21
SHARE
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΕΝΙΖΕΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ

Η βασίλισσα Ελισάβετ βράβευσε τον κομμωτή της -Το μυστικό του για τέλεια μαλλιά μετά τα 40


Μπορεί μερικές εμφανίσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ να έχουν διχάσει τα διεθνή μέσα, αλλά ποτέ κανείς δεν την έχει δει με ατημέλητα μαλλιά.

Το μυστικό επιτυχίας, λοιπόν, δεν είναι ούτε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, ούτε τα γονίδια, αλλά ο... κομμωτής της, ο οποίος επί 19 χρόνια φροντίζει να είναι πάντα χτενισμένη σε κάθε της εμφάνιση.
 

Ο Ίαν Καρμάικλ, λοιπόν, βραβεύτηκε σε τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με την Βασίλισσα Ελισάβετ να τον χρίζει μέλος του Βασιλικού Βικτοριανού Τάγματος, το οποίο τάγμα έχει πέντε βαθμίδες και αντιπροσωπεύει ισάριθμα επίπεδα υπηρεσιών στον θεσμό της μοναρχίας.

Ο Ίαν τιμήθηκε τόσο για τις υπηρεσίες του προς το παλάτι -καθώς δεν χτενίζει μόνο την βασίλισσα-, όσο και για την εχεμύθειά του, καθώς δεν έχει διαρρεύσει ποτέ πληροφορίες για την ίδια.

Με τον κομμωτή της να αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι από τις αγαπημένες του, παρ΄όλο που προτιμά να μην κάνει τρομερές αλλαγές στα μαλλιά της, η Βασίλισσα χτενίζεται από τον ίδιο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ μαζί της πηγαίνει και σε όλες τις εξορμήσεις της εντός και εκτός χώρας.

Ο ίδιος δεν φροντίζει μόνο την κώμη της Βασίλισσας, αλλά και άλλων μελών της βασιλικής οικογενείας, ενώ από τα χέρια του έχουν περάσει και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ.

*Πάντως η συμβουλή του βασιλικού κομμωτή για όσες γυναίκες είναι στην ηλικία των 40-50 είναι να μην βιάζονται να κόψουν κοντά τα μαλλιά τους, όπως συνηθίζεται αν αυτά είναι υγιή και σε καλή κατάσταση, καθώς έτσι θα διατηρήσουν περισσότερο την λάμψη τους.

Φωτογραφίες: Αssociated Press, PA