APIMAGES
APIMAGES
28|02|2017 20:30
SHARE
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Η παραμυθένια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον σε δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ [εικόνες]


Η Κέιτ Μίντλετον απαστράπτουσα στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ!

Το ζεύγος βρέθηκε μαζί σε εκδήλωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, εκεί όπου παρέθεσαν μία δεξίωση προς τιμήν των στενών δεσμών της Βρετανίας με την Ινδία, που σηματοδοτεί το έτος Πολιτσιμού Βρετανίας - Ινδίας 2017.

Φορώντας ένα μεταλλικό φόρεμα με την υπογραφή του Οίκου Erdem και μεταλλιζέ γόβες του μπραντ Oscar De La Renta , η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε μια λαμπερή εμφάνιση και η εικόνα της έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι.

Το φόρεμα που επέλεξε είχε ένα πολύ κομψό μίντι μήκος, έλεγαντ μακριά μανίκια και διακριτικό φλοράλ πάτερν.

apimages
apimages

Στη δεξίωση έδωσαν το «παρών» προσωπικότητες από το χώρο του του αθλητισμού, καθώς και ηθοποιοί, μουσικοί, πολιτικοί και διπλωμάτες, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις από την Ινδία.

Στην πρόσοψη του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, προέβαλε ένα γιγαντιαίο παγόνι - το εθνικό πουλί της Ινδίας – που επέτρεπε στους περαστικούς Λονδρέζους να νιώσουν πως αποτελούν μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κέιτ και το Γουίλιαμ που ήταν ιδιαίτερα άνετοι και αγαπημένοι, καθώς απολάμβαναν το χρόνο τους με τους προσκεκλημένους.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η τρυφερότητα της Δούκισσας δημοσίως απέναντι στο σύζυγος της κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

 

 

 

apimages
apimages
apimages
apimages