apimages
apimages
ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ

Καταρρακωμένη η Κάιλι Μινόγκ έξω από καφέ της Μελβούρνης -Ενα μήνα μετά το χωρισμό της


Εχει περάσει ένας μήνας περίπου από τότε που η Κάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε τον αιφνίδιο χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Τζόσουα Σας, μετά από υποψίες της τραγουδίστριας για παράλληλη σχέση του αρραβωνιαστικού της με την Ισπανίδα ηθοποιό Μάρτα Μίλανς.

Και από ότι φαίνεται αυτή η κακή εξέλιξη που έφερε στην προσωπική της ζωή το 2017, έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά την ψυχολογία της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την σταρ της ποπ σκηνής έξω από καφέ στη Μελβούρνη όπου βρέθηκε με τον αγαπημένο της πατέρα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και γνώρισε την πρώτη της επαγελματική επιτυχία.

Η 48χρονη εμφανώς καταρρακωμένη επέλεξε ένα κάζουαλ ντύσιμο για την έξοδο της.

Αδύνατη ως συνήθως, φόρεσε ένα τζην με σκίσιμο και ξέφτια, λευκό T-shirt, μαύρα γυαλιά ηλίου, πέδιλα και καπέλο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε κανένα ίχνος μακιγιάζ επάνω στο πρόσωπο της.

 

 

 

 

Σε αντίθεση με την εικόνα της Μινόγκ έρχεται το οικογενειακό της περιβάλλον, που φαίνεται να υποστηρίζει πως επιτέλους η τραγουδίστρια απαλλάχτηκε από τον Σας.

Θυμίζουμε, ότι τα νέα για το χωρισμό της σταρ έγιναν γνωστά στις αρχές του Φεβρουαρίου, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρώην ζευγαριού.