shutterstock
shutterstock
ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ!

Η Κιμ Καρντάσιαν όταν φοράει σιθρού φοράει σιθρού -Το εντελώς διάφανο φόρεμά της [εικόνες]


Η διάσημη τηλεπερσόνα μας έχει συνηθίσει σε σέξι και τολμηρές εμφανίσεις, όμως η συγκεκριμένη της στιλιστική επιλογή, μεταφέρει τον ορισμό της διαφάνειας σε άλλο επίπεδο.

Μπορεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της γυναικείας εκδοχής του Ocean's Eleven να αργεί, όμως το ενδιαφέρον όλων παραμένει αμείωτο μέσα από την πρώτη φωτογραφία της cameo εμφάνισης της Κιμ Καρντάσιαν.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη σταρ στο Λος Αντζελες, τη Δευτέρα, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας Ocean's Eight, φορώντας μια πολύ αποκαλυπτική μακριά μεταλλιζέ τουαλέτα, όλο διαφάνεια (σι-θρου), που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία των αντρών.

 

 

Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει την υπογραφή του γνωστού Οίκου Givenchy από τη συλλογή Fall 2010 Couture, με κεντημένη δαντέλα, την οποία συνδύασε με κοντό, γούνινο τζάκετ σε μπεζ απόχρωση και ψηλοτάκουνες νιουντ γόβες.

Μια άκρως αισθησιακή δημιουργία που σκοπό έχει να αναδείξει το σώμα στο μέγιστο βαθμό και ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό στιλ της Κιμ, αφού είναι πολύ πιθανό να την επέλεγε και για κάποια επίσημη εμφάνιση της.

Τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της, Κένταλ, θα εμφανίζονται στη σκηνή που αφορά στο ετήσιο Met Gala, μαζί με άλλους celebrities όπως οι: Αλεξάντερ Γουάνγκ, Ζακ Ποσέν, Ντακότα Φάνινγκ, Ολίβια Μουν, Τζέιμς Κόρντεν, Αντριάνα Λίμα.

Η πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία η Κιμ κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, έχει προγραμματισθεί για τις 8 Ιουνίου του 2018.