Καθαριστής τζαμιών εντοπίζει σε δωμάτιο την Κάιλι Μινόνγκ και... ποζάρει μαζί της (κρεμασμένος από σχοινιά) [εικόνες] | 0 bovary.gr
Καθαριστής τζαμιών εντοπίζει σε δωμάτιο την Κάιλι Μινόνγκ και... ποζάρει μαζί της (κρεμασμένος από σχοινιά) [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!

Καθαριστής τζαμιών εντοπίζει σε δωμάτιο την Κάιλι Μινόνγκ και... ποζάρει μαζί της (κρεμασμένος από σχοινιά) [εικόνες]


Θα μπορούσε να ανήκει σε μια από τις τολμηρές εκδηλώσεις θαυμασμού ενός φαν της διάσημης τραγουδίστριας.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που δείχνουν την Κάιλι Μινόγκ καταρρακωμένη έξω από καφέ στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία, μια κατάσταση που βιώνει εξαιτίας του αιφνίδιου χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της, Τζόσουα Σας, ένας άλλος άντρας έγινε η αιτία για να χαμογελάσει και πάλι.

Λόγος γίνεται για έναν καστανόξανθο νεαρό, υπάλληλο εταιρείας καθαρισμού που βρέθηκε σε επικίνδυνες αποστολές, καθώς έπρεπε να καθαρίσει τα παράθυρα του ξενοδοχείου που διάλεξε η σταρ για την παραμονή της στο Σίδνεϊ. Και όπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι που εργάζονται σε τέτοιες εταιρείες πρέπει συχνά να δένονται με ειδικούς ιμάντες και να αιωρούνται στο κενό προκειμένου να βγάλουν εις πέρας τις εργασίες τους.

Ποιος θα το περίμενε όμως ότι εκείνη την ημέρα, ο νεαρός θα «έπεφτε» πάνω στο παράθυρο του δωματίου της Κάιλι Μινόγκ;

Η ποπ σταρ φορώντας ένα κοραλλί φόρεμα με έξω τους ώμους και αρκετά ενθουσιασμένη από αυτήν την έκπληξη, εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή για να φωτογραφηθεί με το νεαρό υπάλληλο σε αστείες πόζες, ο οποίος «συνεργάστηκε» μαζί της.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στο twitter, έγραψε ότι το καλωσόρισμα στο Σίδνεϊ ήταν πολύ πιο φιλικό για εκείνη από ότι συνήθως.

Σε άλλη πάλι φωτογραφία, έγραψε ότι οι δυο τους προσπάθησαν να πιάσουν κουβέντα και πως χάρηκε πολύ που τον γνώρισε.