apimages
apimages
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η απίστευτη αντίδραση μωρού μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ [εικόνες & βίντεο]


Τι κάνει ένας τζέντλεμαν, όταν αντικρίζει για πρώτη φορά στη ζωή του ένα σημαντικό πρόσωπο, όπως η βασίλισσα Ελισάβετ;

«Υπόκλιση» θα ήταν μάλλον η σωστή απάντηση, αλλά από ότι φαίνεται ο συγκεκριμένος μπόμπιρας δεν είχε την ίδια άποψη.

Ο λόγος για ένα τρίχρονο αγοράκι που κατάφερε μέσα σε ελάχιστες ώρες να γίνει viral στο διαδίκτυο εξαιτίας της άκομψης και γεμάτης νεύρα αντίδρασης του μπροστά την queen Ελίζαμπεθ!

Ολα συνέβησαν στην τελετή για τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου για τις Ένοπλες Δυνάμεις που συμμετείχαν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, όπου έδωσαν το «παρών» η βασιλική οικογένεια και κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Αγγλίας.

Κατά την αποχώρηση τους από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η βασίλισσα Ελισάβετ πλησίασε έναν μπόμπιρα που είχε στην αγκαλιά της μία γυναίκα στρατιωτικός, που υπηρέτησε στο Ιράκ με το σύζυγό της και περίμεναν υπομονετικά να τη δουν, για να της χαρίσουν ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ωστόσο, ο μικρός ήταν τόσο ανήσυχος, που έφερε το χάος!

Οπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, αρνιόταν πεισματικά να δώσει τα λουλούδια στη βασίλισσα, την οποία προσπάθησε να αποφύγει με κάθε τρόπο. Γύρισε σβούρες, γκρίνιαζε, έπεσε στο πάτωμα και οι γονείς του προσπάθησαν μάταια να τον ηρεμήσουν, ενώ η 90χρονη μονάρχης στεκόταν υπομονετικά μπροστά του, χωρίς να δείχνει ενοχλημένη.

Τελικά, τα λουλούδια παραδόθηκαν στην κυρία με λίγη περισσότερη προσπάθεια και καθυστέρηση.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αλφι όπως λένε το μικρό, συνάντησε την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας,Τερέζα Μέι, την οποία όμως αντιμετώπισε με χαμόγελο.

Από μικρό και από τρελό λένε, μαθαίνεις την αλήθεια!

 

 

apimages
apimages