Φωτογραφίες: ΑP
Φωτογραφίες: ΑP
13|03|2017 15:30
SHARE
ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟ «ΠΡΙΝ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΤΑ»

Η «μετάλλαξη» της Νικόλ Κίντμαν μετά τα Οσκαρ -Με παραφουσκωμένο πρόσωπο [εικόνες]


Την είδαμε πριν δύο εβδομάδες, την ξαναείδαμε και χτες και κάτι έχει αλλάξει.

Ο λόγος για την Νικόλ Κίντμαν η οποία εμφανίστηκε στα «Χρυσά Βραβεία Κάμερας» στο Αμβούργο κι ενώ την είχαμε δει πριν δύο εβδομάδες, μας έμοιαζε κάπως διαφορετική.

Στα γερμανικά βραβεία

Στα Όσκαρ

Οι γωνίες στο πρόσωπό της είχαν εξαφανιστεί, τα μάγουλα της ήταν πιο φουσκωμένα και γενικά ήταν σαν να βλέπαμε προς στιγμήν μία άλλη Νικόλ Κίντμαν.

Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με βολάν, το οποίο την κάλυπτε από τον λαιμό μέχρι κάτω με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι γενική η αλλαγή ή περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο.

Πάντως, μιλώντας στην Daily Mail,ο γιατρός Τζέρεμι Χαντ ανέφερε πως η αλλαγή στο πρόσωπό της οφείλεται σε μπότοξ (ενέσιμα γεμίσματα).

«Τα μάγουλα της είναι περισσότερο φουσκωμένα με αποτέλεσμα να μας κάνει να σκεφτούμε πως η ηθοποιός απλά πήρε κιλά. Ωστόσο, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα... το πιο πιθανό είναι να οφείλεται απλά στο... μπότοξ

Το ενέσιμο αυτό υλικό δίνει όγκο σε διάφορες περιοχές του προσώπου, όπως τα χείλη και τα ζυγωματικά, αλλά η υπερβολική χρήση μπορεί να κάνει το πρόσωπο κάποιου να μοιάζει με... μαξιλάρι» ανέφερε ο γιατρός.

Φωτογραφίες: Αssociated Press