Η Αντζελίνα Τζολί «πέταξε» τα μαύρα αλλά... χρώμα δεν έβαλε [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η Αντζελίνα Τζολί «πέταξε» τα μαύρα αλλά... χρώμα δεν έβαλε [εικόνες] | 0 bovary.gr
15|03|2017 18:00
SHARE
ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ

Η Αντζελίνα Τζολί «πέταξε» τα μαύρα αλλά... χρώμα δεν έβαλε [εικόνες]


Μπορεί στα γυρίσματα μίας ταινίας να πηγαίνει με casual ντύσιμο, αλλά η Αντζελίνα Τζολί δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί και στο Πανεπιστήμιο του London School of Economics έτσι... ειδικά όταν πάει εκεί για να διδάξει.

Λέγοντας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μία της δήλωση πως είναι λίγο αγχωμένη καθώς ήθελε να είναι καλή στον καινούργιο της ρόλο, η ίδια πέρασε την πύλη του LSE φορώντας ένα παλτό στην απόχρωση του απαλού καφέ, μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα.

Θέλοντας, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός να είναι formal, αλλά όχι πολύ, έκανε την ιδανική επιλογή προτιμώντας το ρούχο που μας βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση... δηλαδή το LBD (το μικρό μαύρο φόρεμα).

 

 

 

 

A post shared by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on Mar 14, 2017 at 8:29am PDT

 

 

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolievoight) on Mar 15, 2017 at 12:03am PDT

 

Χωρίς να παραφορτώσει την εμφάνισή της με αξεσουάρ, παρά μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους, η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε και μίλησε με τους πτυχιούχους για την εκστρατεία της σχετικά με την πρόληψη της σεξουαλικής βίας κατά τη διάρκεια συγκρούσεων.

Μπορεί να μην έχει εβδομαδιαία παρουσία στο νέο μεταπτυχιακό μάθημα, που επικεντρώνεται στις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια, αλλά η Τζολί αναμένεται να δίνει διαλέξεις και να συμμετέχει σε εργαστήρια και δημόσιες εκδηλώσεις του τμήματος, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει και την έρευνα της.

 

 

 

«Ελπίζω πως και άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, δεδομένου ότι είναι ζωτικής σημασίας να διευρύνουμε τη συζήτηση σχετικά με το πώς να προωθήσουμε τα δικαιώματα των γυναικών και το τέλος της ατιμωρησίας για τα εγκλήματα που επηρεάζουν δυσανάλογα τις γυναίκες, όπως η σεξουαλική βία σε εμπόλεμες περιοχές», είπε η ηθοποιός στους μαθητές.

Εκτός του μαθήματος η Αντζελίνα Τζολί ξεναγήθηκε το ίδιο βράδυ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ μαζί με τον γιο της Μάντοξ, αλλά δεν ήταν κανείς εκεί από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για την υποδεχθεί.