Η Κένταλ Τζένερ στην πιο αποτυχημένη προσπάθεια να μιμηθεί την Μέριλιν Μονρόε [εικόνες & βίντεο] | 0 bovary.gr
Η Κένταλ Τζένερ στην πιο αποτυχημένη προσπάθεια να μιμηθεί την Μέριλιν Μονρόε [εικόνες & βίντεο] | 0 bovary.gr
28|03|2017 14:01
SHARE
ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ;

Η Κένταλ Τζένερ στην πιο αποτυχημένη προσπάθεια να μιμηθεί την Μέριλιν Μονρόε [εικόνες & βίντεο]


Η απόδειξη ότι μπορεί να είσαι μοντέλο, αλλά δεν σου ταιριάζουν όλα!

Στα 21 της χρόνια, η Κένταλ Τζένερ είναι ένα από τα πιο περιζήτητα, όμορφα και διάσημα μοντέλα και it girls της εποχής της και στο βιογραφικό της συγκεντρώνει συμβόλαια και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους υψηλής ραπτικής, αλλά και τις πιο γνωστές εταιρείες καλλυντικών, που εκμεταλλεύονται την αψεγάδιαστη της εικόνα.

Από ότι φαίνεται όμως, το τελευταίο πρότζεκτ στο οποίο δέχτηκε να λάβει μέρος δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο. Τουλάχιστον όσο αφορά στο δικό της ρόλο.

Η Κένταλ τόλμησε να μιμηθεί την Μέριλιν Μονρόε σε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για λογαριασμό του Love magazine, ερμηνεύοντας το γνωστό τραγούδι «Diamonds are a girls best friend».

Η νεαρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν υιοθέτησε ένα βίντατζ λουκ, έκανε μακιγιάζ αλά Μέριλιν ( κόκκινο κραγιόν και cat -eye μάτια με μαύρο eyeliner), φόρεσε διαφάνειες που άφηναν εκτεθειμένο το στήθος της, πέρλες και τιάρα και άρχισε να ποζάρει στο φακό, όμως η προσπάθεια της ήταν αποτυχημένη, αφού της έλειπε ο αυθορμητισμός, το νάζι και η θηλυκότητα που χαρακτήριζαν τη Μονρόε, μέχρι που κάποια στιγμή έμοιαζε να πνίγεται με το κολιέ στο λαιμό της παρά να παίζει με αυτό αισθησιακά.