Φωτογραφία: Jason Smidt, Vanity Fair
Φωτογραφία: Jason Smidt, Vanity Fair
31|03|2017 16:42
SHARE
ΣΤΟ VANITY FAIR

Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι στα βήματα της Νταϊάνα -Η φωτογράφιση που προκάλεσε αίσθηση


Τα βήματα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα φαίνεται να ακολουθεί η σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι, η οποία φιλοξενείται αυτό το μήνα στο περιοδικό που έχει δημοσιεύσει τις πιο εμβληματικές φωτογραφίας της μητέρας του Πρίγκιπα, το Vanity Fair.

Μπορεί να μην είπε κουβέντα για την σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι, αλλά η Μέγκαν φωτογραφήθηκε μαζι με άλλους «νέους παγκόσμιους ηγέτες» που παρακολούθησαν την Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Νέων στην Οτάβα το 2016.

 

Στην πρώτη της επίσημη φωτογράφιση μετά από την ανακοίνωσή της σχέση τους από το Παλάτι, η νεαρή ηθοποιός εμφανίζεται στο αφιέρωμα του Vanity Fair μαζί με άλλες γνωστές προσωπικότητες όπως όπως την Έμα Γουάτσον, την τραγουδίστρια Σερ και τον Τζάστιν Τριντό.

Ουσιαστικά η Σύνοδος Κορυφής Νέων στην Οτάβα ήταν μία πρόσκληση όλων των «διάσημων» που δραστηριοποιούνται ενεργά σε κοινωνικοπολιτικά θέματα, με την Μέγκαν να παίρνει μέρος σε αυτό ως σύμβουλος.

 

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα και nude γόβες, το κορίτσι του Χάρι ποζάρει στο φακό του Vanity Fair με άλλες τρεις γυναίκες που όμως κάθονται κάπως μακριά της... με αποτέλεσμα να τραβάει όλα τα βλέμματα.

 

Βέβαια η γυναίκα με το μπλε σακάκι δίπλα της είναι η πρώην Πρόεδρος της Ιρλανδίας Μαίρη Ρόμπινσον, ενώ οι άλλες δύο είναι η ποιήτρια Φατιμά Μπουτό και η ακτιβίστρια Γιουλέιν Αλ Χαλούλ.

 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 30, 2016 at 6:45am PDT

 

 

Πάντως, η ηθοποιός είχε γνωρίσει τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό στην Σύνοδο στην Οτάβα και οι δυο τους δεν έχασαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα σχετικά με ισότητα των δύο φύλων, το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 29, 2016 at 4:59am PDT

 

Φωτογραφίες: Jason Smidt, Vanity Fair