mymodernmet.com /lara_mara_sheila
mymodernmet.com /lara_mara_sheila
ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι αλμπίνο δίδυμες που αναστάτωσαν τον κόσμο της μόδας


Η μόδα τρέχει πάντοτε με τους πιο γρήγορους ρυθμούς. Εχει την τάση να αλλάζει διαρκώς. Οπως ακριβώς αλλάζουν και τα δεδομένα της, που «σπάνε» από τη δύναμη της διαφορετικότητας.

Αν κάποτε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων περπατούσαν καλλίγραμμα μοντέλα εξωπραγματικής, αγγελικής θα λέγαμε ομορφιάς, τα τελευταία χρόνια, κερδίζουν έδαφος άνθρωποι που είναι αλλιώς. Ανθρωποι που αποδεικνύουν ότι η διαφορετικότητα τους είναι ο άσσος στο μανίκι τους.

Πάρτε για παράδειγμα την καλλονή Καναδέζα, Γουίνι Χάρλοου, που έγινε γνωστή για τα σημάδια λεύκης που έχει στο σώμα της, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει καριέρα μοντέλου και να συνεργαστεί με τα ακριβότερα brands. Η τον Σάουν Ρος, τον πρώτο αλμπίνο άντρα που έγινε εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά, όπως την ιταλική Vogue και το GQ, έκανε πασαρέλα για τον Givenchy και τον Alexander McQueen, εμφανίστηκε σε βίντεο κλιπ διάσημων τραγουδιστριών.

Σήμερα, το ίδιο ακριβώς έρχονται να κάνουν και δύο 11χρονα δίδυμα αλμπίνο κορίτσια από τη Λατινική Αμερική και το Σάο Πάολο.

Η Λάρα και η Μάρα Μπαουάρ φωτογραφίζονται και μονοπωλούν τη μόδα του δυτικού κόσμου με την ιδιαιτερότητα τους, την οποία έχουν «αγκαλιάσει».

Η ομορφιά τους είναι μοναδική και εξωπραγματική που ένα έμπειρο μάτι φωτογράφου μπορούσε να τις ερωτευτεί. Κι έτσι έγινε. Οι 11χρονες αλμπίνο δίδυμες έκαναν το ντεμπούτο τους πέρυσι, όταν ο Ελβετός φωτογράφος Βινίσιους Τερανόβα τις φωτογράφισε μαζί με την 13χρονη αδερφή τους (που δεν είναι αλμπίνο) για το πρόζτεκτ «Floras Raras». Το πρότζεκτ αυτό στα ελληνικά σημαίνει «Σπάνια Λουλούδια» και ο φωτογράφος ήθελε να δείξει πόσο αληθινά όμορφη είναι η ιδιαιτερότητα ενός ανθρώπου.

«Οταν έχεις κάτι το διαφορετικό, μάλιστα ένα σπάνιο χαρακτηριστικό, αυτό σε κάνει πιο όμορφο και ιδιαίτερο. Αυτό αντιπροσωπεύει τη μεγαλειώδη ομορφιά σου», λέει ο φωτογράφος.

Η Λάρα και η Μάρα Μπαουάρ αισθάνονται αυτοπεποίθηση με την εικόνα τους. Κάτι που για την ηλικία τους δεν είναι και τόσο εύκολο. Αντιθέτως μοιάζει με πρόκληση.

«Πιστεύουμε ότι το να είσαι αλμπίνο είναι όμορφο, αγαπάμε τα μαλλιά μας, το χρώμα των ματιών μας, τον χρωματικό τόνο του δέρματος μας», δηλώνουν τα μικρά κορίτσια στο Metro.co.uk. « Το να μεγαλώνεις έτσι ήταν εκπληκτικό, μας αρέσει που είμαστε διαφορετικές κι είμαστε ευτυχισμένες με τη μοναδική ομορφιά μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αδελφές μπορούν πια να περηφανεύονται για τους 6.000 followers που έχουν στο Instagram. Επίσης, για το ότι έχουν υπογράψει να συμμετάσχουν σε επιδείξεις μόδας της Nike, της Insanis και Bazaar Kids.