Αυτή η fitness μπλόγκερ δεν έχει ξυριστεί στις μασχάλες και τα πόδια για ένα χρόνο- Γιατί το έκανε | 0 bovary.gr
Αυτή η fitness μπλόγκερ δεν έχει ξυριστεί στις μασχάλες και τα πόδια για ένα χρόνο- Γιατί το έκανε | 0 bovary.gr
19|04|2017 13:27
SHARE
Η ΜΟΡΓΚΑΝ ΜΙΚΕΝΑΣ

Αυτή η fitness μπλόγκερ δεν έχει ξυριστεί στις μασχάλες και τα πόδια για ένα χρόνο- Γιατί το έκανε


Είναι bodybuilder, έχει τέλειο σώμα, αψεγάδιαστο πρόσωπο και έχει γίνει viral στο Instagram επειδή δεν ξυρίζει κανένα μέρος του σώματός της.

Η fitness μπλόγκερ Μόργκαν Μικένας έχει χρόνια να ξυρίσει τα πόδια και τις μασχάλες της, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει την προσοχή με τις φωτογραφίες της που δείχνουν ακριβώς αυτό.

Το «αξύριστο λουκ» της είναι μεν αντιαισθητικό σε πολλούς, αλλά αυτό φαίνεται να μην νοιάζει καθόλου την Μόργκαν, η οποία θέλησε να πάει κόντρα στο bullying που δεχόταν στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποφάσισε να αποδεχτεί την φυσική ομορφιά της και να μην ακολουθήσει αυτό που «επιβάλλει» η κοινωνία, δείχνοντας παράλληλα πως έτσι ξεπέρασε τα κοροϊδευτικά σχόλια των συμμαθητών της στο σχολείο, οι οποίοι σχολίαζαν συνεχώς τα αξύριστα πόδια της.

Σήμερα, η μπλόγκερ την οποία ακολουθούν περισσότερα από 40.000 άτομα θέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες να «παρατήσουν» το ξύρισμα, καθώς έτσι θα νιώθουν πιο όμορφα.

«Δεν προσπαθώ να κάνω όλη την ανθρωπότητα να σταματήσει το ξύρισμα στις μασχάλες και τα πόδια. Θέλω μόνο να εμπνεύσω τους άλλους να κάνουν ό, τι τους ταιριάζει και τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα», αναφέρει η ίδια σε βίντεο της στο You Tube.

Ταμηνύματά της υπέρ της «παραίτησης» από το ξύρισμα έχουν συγκεντρώσει πάνω από 200.000 views, ενώ οι περισσότεροι βρίσκουν θετική την απόφασή της, όπως και την αιτιλογία της.