AP
AP
01|05|2017 12:59
SHARE
ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Η πριγκίπισσα Σαρλότ μεγάλωσε πολύ -Η νέα φωτογραφία που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα


Μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας Σαρλότ να απολαμβάνει την ύπαιθρο, έδωσε στη δημοσιότητα η Κέιτ Μίντλετον, λίγο πριν από τα δεύτερα γενέθλια της μικρής.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δήλωσαν ότι είναι «χαίρονται πολύ» που μπορούν να μοιραστούν τη φωτογραφία για να επισημάνουν την ιδιαίτερη μέρα της κόρης τους την Τρίτη.

Η βασιλική οικογένεια φαίνεται ότι ακολουθεί μια τάση που ξεκίνησε στα πρώτα γενέθλια της Σαρλότ. Τότε που έδωσαν στη δημοσιότητα άλλη μία φωτογραφία. 

Η μικρή Σαρλότ βρίσκεται στο Anmer Hall, φορώντας μια κίτρινη ζακέτα με προβατάκια, και έχοντας τα μαλλιά της κάτω με ένα τσιμπιδάκι στο πλάι.

 

Σε δήλωσή του, το παλάτι αναφέρει: «Ο δούκας και η δούκισσα είναι πολύ χαρούμενοι που μοιράζονται αυτή τη φωτογραφία καθώς γιορτάζουν τα δεύτερα γενέθλια της πριγκίπισσας Σαρλότ.
«Οι Βασιλικές Υψηλότητες τους θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους για τα υπέροχα μηνύματα που έλαβαν και ελπίζουν ότι όλοι θα απολαύσουν αυτή τη φωτογραφία της Πριγκίπισσας Σαρλότ».
Η ιδιωτικότητα της Σαρλότ έχει διαφυλαχτεί προσεκτικά από τους γονείς της και κατά το παρελθόν. Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις που φωτογραφίες της είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ονομάστηκε Σαρλότ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα ως φόρο τιμής στη γιαγιά της Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας και την γιαγιά της βασίλισσας.