apimages
apimages
05|05|2017 11:57
SHARE
THE ROYALS

Πίπα Μίντλετον -Τζέιμς Μάθιους: Η επίσημη κοινή τους εμφάνιση δύο εβδομάδες πριν το γάμο


Τι κι αν μέχρι τώρα προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα, οι μελλόνυμφοι αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση δύο μόλις εβδομάδες πριν από το γάμο τους.

Ετσι, η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση ParaSnowBall που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Disabled Snowsports UK και του οποίου η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι πρέσβειρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Hurlingham Club του Λονδίνου και κατά τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παρουσίαση χειμερινών αθλημάτων και να συνομιλήσει με Βρετανούς πρωταθλητές Παραολυμπιακών αγώνων.

Η Πίπα Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις με τη στιλιστική της επιλογή, αφού φόρεσε ένα σκούρο μπλε φλοράλ , αμάνικο μίντι φόρεμα, σε ρομαντικό ύφος, με λαμπερές λεπτομέρειες στο λαιμό και τη μέση, το οποίο έφερε την υπογραφή του Οίκου Erdem. Ο Τζέιμς Μάθιους ήταν εξίσου γοητευτικός με το σικ σμόκιν του.

Κανείς βέβαια δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα πολύ γυμνασμένα χέρια της ( προφανώς διάλεξε σκόπιμα και αυτήν την τουαλέτα για την εμφάνιση της), που είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και προσεγμένης διατροφής.

Να θυμίσουμε, ότι ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να λάβει χώρα στις 20 Μαϊου, στην  εκκλησία του Αγίου Μάρκου, Ένγκφιλντ, με τον Μάικλ Μίντλετον, τον πατέρα της Πίπα, να συνοδεύει την κόρη του.