shutterstock
shutterstock
07|05|2017 11:42
SHARE
HAPPY BIRTHDAY!

Η Αντελ έγινε γιαγιά στα 29 της -Οι φωτογραφίες που έγιναν viral


Αντελ. Η τραγουδίστρια «φαινόμενο» της γενιάς της. Μια από τις ωραιότερες φωνές παγκοσμίως. Ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού τα βιωματικά της τραγούδια της έχουν χαρίσει μια περιουσία που ανέρχεται στα 125 εκατομμύρια λίρες και το γιόρτασε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο στις 5 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή των γενεθλίων της.

Λίγο πριν σβήσει τα 29α κεράκια της, η Αντέλ έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και το Twitter, όπου πόζαρε αυθόρμητα μεταμφιεσμένη σε γιαγιά, με σκοπό να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν!
Συγκεκριμένα,  η σταρ φόρεσε το ροζ πλεκτό ζακετάκι της, μεγάλα γυαλιά μυωπίας, περούκα, δημιούργησε ένα κολάζ φωτογραφιών και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μεταμορφώθηκε στη γιαγιά που υποδύεται η διάσημη κωμική ηθοποιός Κάθριν Τέιτ στα σκετσάκια της και έγραψε στη λεζάντα ένα λακωνικό μήνυμα:

«Σχεδόν 30! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές. Τα λέμε σύντομα, x».

Η Αντέλ ή αλλιώς «Granny Del» ( γιαγιά Ντελ) όπως είναι πια το παρατσούκλι της, τα έχει όλα! Χαρισματική, ταλαντούχα, γοητευτική, λαμπερή, κούκλα ακόμα και στα 60 της!

Δείτε τη γιαγιά που υποδύεται η Κάθριν Τέιτ: