Αποκάλυψη: Το τελευταίο φλερτ της Τζάκι Κένεντι πριν πεθάνει- Είχε βγει ραντεβού με τον  Αλεκ Μπάλντουιν  | 0 bovary.gr
Αποκάλυψη: Το τελευταίο φλερτ της Τζάκι Κένεντι πριν πεθάνει- Είχε βγει ραντεβού με τον Αλεκ Μπάλντουιν | 0 bovary.gr
08|05|2017 15:15
SHARE
ΠΩΣ ΤΟΝ.... «ΚΥΝΗΓΗΣΕ»

Αποκάλυψη: Το τελευταίο φλερτ της Τζάκι Κένεντι πριν πεθάνει- Είχε βγει ραντεβού με τον Αλεκ Μπάλντουιν


Εκείνος 33 ετών, γόης, πανέμορφος με χιούμορ και ηθοποιός, εκείνη 62, χήρα, χωρισμένη και πρώην Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου.

Κι, όμως, ενώ οι περιστάσεις και τα νούμερα δεν θα άφηναν ποτέ κάποιον να σκεφτεί πως ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν και η Τζάκι Κένεντι θα μπορούσαν να έχουν φλερτάρει μεταξύ τους, ένα νέο βιβλίο έρχεται να διηγηθεί μία άγνωστη ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Χαρτ, πιστός φίλος του Τζον Κένεντι, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το βιβλίο, «Λάκι Τζιμ», αναφέροντας άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής του Κένεντι που μόνο εκείνος γνώριζε λόγω της μακροχρόνιας φιλία του.
 

Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, η Τζάκι Κένεντι δύο χρόνια πριν τον θάνατό της ήθελε πάρα πολύ να βγει ραντεβού με τον γοητευτικό Άλεκ, με αποτέλεσμα να μην διστάσει να το ζητήσει.

Ο Χαρτ αναφέρει στο βιβλίο του πως ένα βράδυ τον κάλεσε η Τζάκι στο σπίτι της προκειμένου να τον ρωτήσει για τον Άλεκ Μπάλντουιν (που τότε ήταν σχεδόν 30 χρόνια νεότερός της) επειδή γνώριζε ότι οι δύο άνδρες ήταν «καλοί φίλοι», γράφει ο Χαρτ.

«Λοιπόν, πιστεύεις ότι ο Άλεκ θα μπορούσε να είναι ο συνοδός μου στο θέατρο στα γενέθλιά μου;» αποκαλύπτει ο Χαρτ πως τον ρώτησε χαρακτηριστικά η Τζάκι.

Ο ίδιος δεν κρύβει πως έμεινε άναυδος με το αίτημα της Τζάκι, αλλά εκείνη την στιγμή έκανε σαν να είχε ακούσει κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Βέβαια στο βιβλίο του αναφέρει πως ο Μπόλντουιν είχε μείνει πιο άναυδος απ΄όλους, εκφράζοντας την επιθυμία του να την συνοδέψει στα γενέθλιά της (παρ΄όλο που τότε είχε αρχίσει να βγαίνει με την Κιμ Μπάσιντζερ).

Στο βιβλίο του ο Χαρτ, γράφει και τον ακριβή διάλογο που είχε με τον Μπόλντουιν.

«Εδώ είμαι» του είπε ο Μπόλντουιν. «Αστειεύεσαι; Η Τζάκι Κένεντι θέλει να βγούμε ραντεβού;» ρωτά ο ηθοποιός. «Φυσικά» του είπε ο Χαρτ και την συνόδεψε σε ένα μέρος που δεν έμαθε κανείς ποτέ.

Φωτογραφίες: ΑP