apimages
apimages
17|05|2017 12:13
SHARE
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ο Μπραντ Πιτ πιο αδύνατος από ποτέ στην πρεμιέρα της ταινίας του


Εχουν περάσει ήδη οκτώ μήνες μετά το χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ενός από τα πιο θρυλικά ζευγάρια του Χόλιγουντ και ο αντίκτυπος αυτής της εξέλιξης στη ζωή του ηθοποιού γίνεται ολοένα και περισσότερο εμφανής σε κάθε του δημόσια εμφάνιση.

Τα φωτογραφικά φλας και οι κάμερες εντόπισαν τον 53χρονο Πιτ στη Νέα Υόρκη, όπου έδωσε το «παρών» για λογαριασμό της πρεμιέρας της ταινίας του «War Machine», όμως η εικόνα του προκάλεσε ανησυχία αφού φαίνεται πως είναι πιο αδύνατος από ποτέ.

Το γεγονός αυτό μαρτυρούσαν και τα ρούχα του και πιο συγκεκριμένα το μαύρο κοστούμι, που επέλεξε για το επίσημο event, που έμοιαζε να είναι τεράστιο επάνω του και έκανε την απώλεια κιλών ιδιαίτερα έντονη.

Παρόλα αυτά, η διάθεση του Πιτ ήταν καλή, αφού μοίρασε χαμόγελα στους θαυμαστές του που τον περίμεναν υπομονετικά, αλλά και στους φωτογράφους που κάλυπταν την πρεμιέρα της ταινίας και τον φωτογράφισαν μαζί με το υπόλοιπο καστ.

 

 

 

 

 

 

 

Ως προς το τι υποστηρίζει ο ίδιος για την υγεία του, να θυμίσουμε, ότι πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός καθησύχασε τους φανς του πως δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις και υποστήριξε πως έχει αποδεχθεί πια πως το διαζύγιο είναι μέρος της ζωής του.

«Δεν έχω κανένα μυστικό. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», δήλωσε ο Πιτ στο Associated Press. «Είμαστε άνθρωποι και βρίσκω την ανθρώπινη κατάσταση πολύ ενδιαφέρουσα. Αν δεν μιλάμε γι αυτό, τότε δεν γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε.