apimages
apimages
TZITZI XANTINT

Η Τζίτζι Χαντίντ ταξιδεύει στο διάστημα με τη NASA


Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την ομορφιά της ως μοναδική και εξωπραγματική, για αυτό και η Τζίτζι Χαντίντ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση να (μας) ταξιδέψει μέχρι το διάστημα και να φωτογραφηθεί σε αυτό το εντυπωσιακό περιβάλλον ως διαγαλαξιακό κορίτσι.

Ο λόγος για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου- Ιουλίου για το Harper’s Bazaar US, στο οποίο φωτογραφήθηκε από το διάσημο φωτογράφο Μαριάνο Βιβάνκο με ένα ροζ φτερωτό headpiece του οίκου Prada, ενώ στο εντιτόριαλ η καλλονή μπαίνει στο Space Age φορώντας ‘60s εμπνευσμένα, φουτουριστικά σύνολα σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Οι στιλιστικές επιλογές που ντύνουν τη νέα Μπαρμπαρέλα φέρουν την υπογραφή του Τομ Βαν Ντορπέ και πρόκειται για δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας όπως Dolce & Gabbana, Tom Ford και Miu Miu.

 

Σε μια από τις λήψεις η Τζίτζι ποζάρει στο Kennedy Space Center στη Florida με φόντο παλιούς πυραύλους, φορώντας τις αγαπημένες μπότες Saint Laurent που παρουσίασε ο οίκος στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, ενώ σε άλλη φαίνεται να περπατάει ξυπόλητη δίπλα σε έναν αστροναύτη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το cover story με τίτλο «Gigi Hadid's Space Odyssey», η 22χρονη μιλάει για την εμπειρία της στα catwalks.

«Προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερη και να παίρνω πράγματα από κάθε σόου, οπότε το βλέπω σαν μια εμπειρία για να μάθω περισσότερα, γιατί θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό όμως νομίζω ότι με δυσκολεύει πολύ. Υπάρχει πάντα κάτι μικρό, μπορεί να με στενεύει ένα παπούτσι ή ένα φόρεμα να είναι βαρύ το οτιδήποτε, οπότε εστιάζεις εκεί αν θέλεις η πασαρέλα να πάει καλά».

Ακόμη, προλόγισε την διαστημική φωτογράφιση της λέγοντας ότι ο σύντροφος της Ζέιν Μάλικ πιστεύει στους εξωγήινους, όπως και η ίδια!

 

 

 

 

 

 

 

Η Χαντίντ δεν είναι όμως το πρώτο σούπερμοντελ που ήρθε τόσο κοντά σε μια διαστημική εμπειρία, αφού το 2014, η Κέιτ Αμπτον φωτογραφήθηκε σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας στο Space Coast Regional Airport , στην Φλόριντα σε αεροσκάφος τύπου Boeing-727 για την ειδική έκδοση του Sports Illustrated, αλλά και η Κάρλι Κλος το 2015 στο SpaxeX’s rocket factory στην Καλιφόρνια για λογαριασμό του Wall Street Journal Magazine.