apimages
apimages
ΣΕ STRIP CLUB

Τζένιφερ Λόρενς: Στη δημοσιότητα βίντεο με τη σταρ να χορεύει pole dancing


Το βίντεο που διέρρευσε δείχνει την ταλαντούχα ηθοποιό από το Κεντάκι να ξεφαντώνει σε strip club και να κάνει pole dancing μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες από την ιστοσελίδα radaronline.com και είναι τραβηγμένο τον περασμένο Απρίλιο στη Βιέννη, όπου παρευρέθηκε η σταρ του Χόλιγουντ, με αφορμή τα γενέθλια οικείου προσώπου της.

Η κάμερα κατέγραψε τη νεαρή Λόρενς, φανερά ζαλισμένη από το ποτό να κάθεται αρχικά στα τέσσερα γύρω από τη σκηνή και μετά να ανεβαίνει στην πίστα με τους στύλους του pole dancing, για να χορέψει.

Ωστόσο, δεν καταφέρνει να σταθεί με ευκολία στα πόδια της. Οι άντρες που βρίσκονταν στην παρέα της εκείνο το βράδυ επιχείρησαν όπως φαίνεται στο βίντεο να τη στηρίξουν, αλλά εκείνη μοιάζει να αδυνατεί να ελέγξει τον εαυτό της.

Ο φακός έχει επίσης απαθανατίσει τη στιγμή που βγάζει την μπλούζα της και ανεβαίνει και πάλι στην πίστα για να χορέψει με το δικό της «ρυθμό».

Μετά τη διαρροή αυτού του βίντεο, η αντίδραση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού δεν ήταν αυτή που όλοι θα περίμεναν.

Η ίδια, χωρίς να έχει μετανιώσει για το ξέφρενο μεθύσι της στο αυστριακό strip club και χωρίς καμία διάθεση να απολογηθεί, απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook γράφοντας το παρακάτω post:

«Σε κανέναν δεν αρέσει να του θυμίζουν μέσω ίντερνετ ότι προσπάθησε να χορέψει σε έναν στύλο για στρίπερς. Ηταν τα γενέθλια μιας από τις καλύτερές μου φίλες και άφησα για λίγο τον εαυτό μου ελεύθερο, ώστε να διασκεδάσω. Δεν θα απολογηθώ, πέρασα υπέροχα εκείνο το βράδυ.

ΥΓ. Αυτό δεν είναι σουτιέν, είναι ένα τοπ του Alexander Wang και δεν θα πω ψέμματα, πιστεύω ότι ο χορός μου ήταν αρκετά καλός. Ακόμα και χωρίς να έχω δύναμη στον κορμό».

Οσο για τον ταλαντούχο σχεδιαστή της βιομηχανίας της μόδας, Alexander Wang, του οποίου ρούχο διευκρίνισε ότι φορούσε η Λόρενς, εκείνος μοιράστηκε με τους θαυμαστές του το post της ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε απλά με δύο λέξεις στη λεζάντα: «Σκοπός επετεύχθη».

 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη Τζένιφερ Λόρενς να χορεύει μεθυσμένη pole dancing: