apimages
apimages
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η Μεγκ Ράιαν στα 55 είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ό,τι στα 25 -Δείτε τη στα βραβεία μόδας CFDA


Η χολιγουντιανή σταρ κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της όταν έδωσε το «παρών» την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουνίου στα βραβεία μόδας CFDA, στη Νέα Υόρκη.

Η Μεγκ Ράιαν, που πρωτοξεχώρισε στην ταινία «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», το 1989 και έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, αλλά αγαπήθηκε και μέσα από άλλους κινηματογραφικούς ρόλους, απέδειξε, πως όχι μόνο παραμένει ντελικάτη και εκθαμβωτική στα 55 της, αλλά μπορεί να κάνει κάθε μικρότερη γυναίκα να τη ζηλέψει!

Το μυστικό της; Η φιλοσοφία του «less is more», την οποία φαίνεται να ακολουθεί τόσο ως προς τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και ως προς το μακιγιάζ και το χτένισμα της σε κάθε της εμφάνιση.

Η Ράιαν περπάτησε στο χαλί του Hammerstein Ballroom φορώντας μια λαμπερή κρεμ sequin slip τουαλέτα, την οποία συνδύασε με κοσμήματα στα χέρια και σκουλαρίκια και παρακολούθησε την τελετή μαζί με τον σχεδιαστή Christian Siriano.

Το look της ολοκληρωνόταν με ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους, που έδινε έμφαση στα χείλη της και ένταση στις βλεφαρίδες, ενώ η επιδερμίδα της ήταν εμφανώς αψεγάδιαστη, φρέσκια και λαμπερή.

Για τα μαλλιά η ηθοποιός προτίμησε να δώσει ένα νέο, κομψό ύφος στο shaggy κούρεμα της, κάνοντας τα μπούκλες.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι είχε αποσυρθεί πίσω από τις κάμερες, η Ράιαν επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα στο 2017 με την τηλεοπτική σειρά Picture Paris.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τη Μεγκ Ράιαν να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, κατά τη διάρκεια των βραβείων μόδας CFDA, στη Νέα Υόρκη.

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages