apimages
apimages
ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΥΦΟΥΛΑ

Η Νίνα Αγκντάλ δείχνει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο τι χάνει μετά το χωρισμό τους!


Μπορεί η σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να μην στέριωσε, όμως η Νίνα Αγκντάλ δεν διστάζει να του δείξει τι έχασε μετά το χωρισμό τους.

Με καταγωγή από τη Δανία, το σούπερμοντελ έχει φιγουράρει σε δεκάδες εξώφυλλα του Sports Illustrated και θεωρείται από τις πιο περιζήτητες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας, με πολλές εταιρείες να την διεκδικούν για να διαφημίσει τα εσώρουχα και τα μαγιό τους, μιας και διαθέτει όλα τα προσόντα.

Αυτή τη φορά η ίδια ντύθηκε νυφούλα και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω.

Τα στιγμιότυπα αυτά προέρχονται όπως σημειώνει η Αγκντάλ από τη φωτογράφιση της για τη νέα καμπάνια του οίκου Atelier Pronovias, στην οποία και συμμετέχει.

Πρόκειται για την πρώτη καμπάνια της για το συγκεκριμένο brand, όπου τη βλέπουμε να φοράει δημιουργίες της συλλογής Preview 2018.

Το σίγουρο είναι ότι το 25χρονο διεθνούς φήμης μοντέλο, εξακολουθεί να προκαλεί εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό, χάρη στην εξωπραγματική της ομορφιά και τις τέλειες αναλογίες της.

Δείτε τη Νίνα Αγκντάλ να ποζάρει για τη νέα καμπάνια του οίκου  Atelier Pronovias.

 

 

 

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk