apimages
apimages
XIOY TZAKMAN

Ο Χιου Τζάκμαν σου δίνει την απόλυτη συμβουλή για να κρατήσει ο γάμος σου


Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και συνάμα γοητευτικούς και ποθητούς άντρες του Χόλιγουντ και του πλανήτη. Είναι ο σύζυγος που όλες οι γυναίκες θα θέλαμε να έχουμε.

Ο Χιου Τζάκμαν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος έχοντας δίπλα του την κατά δώδεκα χρόνια μεγαλύτερη του γυναίκα της ζωής του, Ντέμπορα Λι Φαρνές, ακόμα κι αν ο γάμος τους μετρά 21 ολόκληρα χρόνια.

Γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Correlli», στην Αυστραλία. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα, στις στις 11 Απριλίου του 1996 και έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά, τον Οσκαρ και την Αβα.

Πώς το καταφέρνει αυτό, όταν τα περισσότερα ζευγάρια έχουν να αντιμετωπίσουν δεκάδες προβλήματα και άγχη μέσα στην καθημερινότητα τους; Μήπως πρόκειται απλά για μια ουτοπία;

Οι δυο τους έδωσαν την απάντηση, προκειμένου να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Μιλώντας στο PEOPLE, ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φαρνές αποκάλυψαν, ότι το μυστικό της μακροχρόνιας επιτυχίας του έγγαμου βίου τους δεν είναι ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα, αλλά ο διαλογισμός!

«Κάνουμε μαζί διαλογισμό», είπε χαρακτηριστικά η Φαρνές. «Και κάποιες φορές καλούμε και τους φίλους μας να πάρουν μέρος. Είναι μια εκπληκτική Κυριακάτικη δραστηριότητα. Ερχονται όλοι και μετά παίρνουμε το πρωινό μας».

Πέρα από αυτό, η Φαρνές τόνισε ότι το χιούμορ αποτελεί και αυτό με τη σειρά του μυστικό συστατικό της ευτυχίας τους, ενώ ο Τζάκμαν συμπλήρωσε πως κανείς πρέπει πάντοτε να ακούει τη γυναίκα του!

apimages
apimages