ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Facebook /Tamara Mellon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Facebook /Tamara Mellon
13|09|2016 12:42
SHARE
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

Προβλήματα για τον Jimmy Choo -Τον μήνυσε η συνεργάτιδά του


H Ταμάρα Μέλον η γυναίκα που ίδρυσε μαζί με τον Jimmy Choo στα '90s τη διάσημη σειρά παπουτσιών κατέθεσε αγωγή εναντίον του brand.

Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε σε κρατικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα, η Μέλον ισχυρίζεται ότι η Jimmy Choo απείλησε να αφαιρέσει τις δραστηριότητες τη;ς από κατασκευαστές υποδημάτων στην περίπτωση που εκείνοι συνεργάζονταν μαζί ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα με την οποία σχετίζεται. Η σχεδιάστρια που έφυγε από την εταιρεία το 2011 επιμένει ότι τήρησε τη συμφωνία να μην ανταγωνιστεί τον Jimmy Choo για ένα χρόνο πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση το 2013. Σύμφωνα με την Μέλον, αυτή η φερόμενη παρέμβαση του Jimmy Choo οδήγησε τα εργοστάσια υποδημάτων να μποϊκοτάρουν το εμπορικό της σήμα.

Παράλληλα, η Μέλον υποστηρίζει ότι η πτώχευση της εταιρείας της που έγινε στα τέλη του περασμένου χρόνου, οφείλεται στην παρέμβαση του Jimmy Choo.

Από την πλευρά του πάντως εκπρόσωπος της διάσημης φίρμας παπουτσιών δήλωσε: «Αυτή η υπόθεση είναι χωρίς αξία και θα αμφισβητηθεί έντονα».