Splash News
Splash News
18|11|2017 16:22
SHARE
ΚΙΜ KARDASHIAN WEST

Η Κim Kardashian αποκαλύπτει ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη και ποια δεν το έχει


Φαντάζει απίστευτο για έναν απλό και καθημερινό άνθρωπο μια πασίγνωστη σταρ με πολύ διάσημη οικογένεια που κυνηγούν όλη μέρα και όλη νύχτα οι paparazzi, να δηλώσει δημόσια την άποψη της όποια κι αν είναι αυτή, για τα υπόλοιπα μέλη.

Τολμηρό και σκανδαλώδες. Όχι όμως αν σε λένε Kim Kardashian West. Πρόσφατα και κατά την διάρκεια της εμφάνισης της στο The Late Late Show του James Corden η Κιμ σε ενότητα όπου οι καλεσμένοι καλούνται να φάνε κάτι ακατάλληλο ή αλλιώς να απαντήσουν σε μια προσωπική ερώτηση η Kιμ επέλεξε να μιλήσει για τις αδερφές τις και την αίσθηση του στυλ της καθεμίας.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του γνωστού σόου να κατατάξει τις άλλες γυναίκες της οικογένειας της με βάση το στυλ τους, παραδέχτηκε ποια αδερφή της πιστεύει πως είναι η πιο καλοντυμένη και ποια όχι.

 

 

Η Kim Kardashian απάντησε με ευκολία στη ερώτηση λέγοντας πως η Kendall Jenner διαθέτει το πιο καλό γούστο από τις υπόλοιπες. Στην συνέχεια δεύτερη στο βάθρο του στυλ τοποθετεί την μητέρα της Kris Jenner, ακολουθεί η Kylie Jenner και η Kourtney Kardashian, ενώ τελευταία και καταϊδρωμένη τερματίζει η Khloe για την οποία σχολίασε “Θα με σκοτώσει, συγνώμη”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται έτσι για το στυλ της αδερφής της, μάλιστα πρόσφατα τη σύγκρινε με την ίδια και τα outfit που επέλεγε να φορέσει στο παρελθόν και σκέφτεται πως είναι trendy αλλά όχι τόσο επιτυχημένα.

Όπως και να ‘χει είναι η οικογένεια Kardashian-Jenner με τεράστια επιρροή και ότι κι αν πιστεύει η Κιμ οι απόψεις τους για την μόδα και το στυλ απαντούν σε πολύ κόσμο εκεί έξω.