Apimages
Apimages
20|11|2017 11:43
SHARE
SELENA GOMEZ

Η Selena Gomez έγινε ξανθιά και μας αρέσει πολύ


H 25χρονη τραγουδίστρια της pop με εκατομμύρια φαν καθώς και ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις τελευταίες μέρες απασχολεί συνεχώς τα media, αφού μετά την περιπέτεια με την υγεία της και την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε και αφού στην συνέχεια έγινε γνωστή η επανασύνδεση της με τον νεαρό σταρ Justin Bieber σοκάρει για μια ακόμα φορά.

Η Selena έφτασε στα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία (American Music Awards 2017) με εντελώς διαφορετικό look από ότι την έχουμε συνηθίσει. H δημοφιλής και όμορφη νεαρή μέχρι χτες είχε πλούσια και λαμπερά καστανά μαλλιά τα οποία πρόσφατα έκοψε σε ένα πολύ κομψό, κοντό καρέ.

Αυτήν την φορά έκανε την έκπληξη με μια πολύ διαφορετική εμφάνιση και νέο στυλ στα μαλλιά. Φαίνεται πως η αγαπημένη σταρ θέλησε να ανακαλύψει αν ισχύει αυτό που λένε πως το να είσαι ξανθιά είναι πιο διασκεδαστικό .

Η Selena άνοιξε τα μαλλιά της σε ένα πολύ φωτεινό ξανθό και έκανε το πλήθος να παραληρεί κατά την έξοδο της από το αμάξι που την μετέφερε και τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

Για αυτήν της της εμφάνιση επέλεξε leather, σούπερ μίνι φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες και κεντημένα αστέρια του brand Coach, που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της και μαύρες γόβες με πέτρες και τρουκ να τις διακοσμούν. Για το μακιγιάζ τόνισε τα χείλη της με μια σκούρα πορτοκαλί απόχρωση κραγιόν, ενώ τα νέα, εντυπωσιακά μαλλιά της έπεφταν σε messy κύματα. Τέλος το λουκ ολοκλήρωναν τα ιδιαίτερα, αστραφτερά σκουλαρίκια.

Ακολούθησε η live performance -η πρώτη τον τελευταίο χρόνο-, όπου η σταρ εντυπωσίασε στην σκηνή του Microsoft Theater στο Los Angeles.

Η Σελένα ρόκαρε με αυτή την εμφάνιση και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Φαίνεται πς διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της και δείχνει πιο χαρούμενη και λαμπερή από ποτέ με το νέο της hot hair style!