AP Images
AP Images
28|11|2017 17:55
SHARE
DYLAN LEE

Ο γιος της Πάμελα Αντερσον μεγάλωσε πολύ και έγινε (τι άλλο;) μοντέλο


Ο κόσμος της μόδας αγαπά πού και πού λίγο νεποτισμό.

Δεν είναι τυχαίο ότι το next big thing στο χώρο της μόδας είναι η Kaia Gerber, κόρη του πρώην supermodel Cindy Crawford, ενώ τις απανταχού πασαρέλες έχουν αλώσει οι αδελφές Hadid και η Kendall Jener.

Τα παιδιά των διάσημων γονιών έχουν ένα αβαντάζ. Το όνομά τους. Και αν το συνδυάσουν με δύο ψηλά πόδια, ένα συμπαθητικό πρόσωπο και λίγη χρυσόσκονη, κάνουν καριέρα στο πι και φι. 

Αλλά ας αφήσουμε για λίγο τα κορίτσια και ας στρέψουμε την προσοχή μας στα αγόρια. Υπάρχει ένας απόγονος που προσπαθεί να αναρριχηθεί στην κορυφή του κόσμου της Μόδας, με όλα τα εργαλεία που διαθέτει. 

Κορίτσια (και αγόρια) γνωρίστε τον Dylan Lee, τον όμορφο γιο της σούπερ hot ηθοποιού του Baywatch Pamela Anderson και του σταρ των Mötley Crüe, ρόκερ Tommy Lee.

 

 

Ξεκίνησε τη νέα του σταδιοδρομία ως το πρόσωπο του Saint Laurent το 2016, και έκτοτε, ο Lee έχει κάνει αρκετές δουλειές για μεγάλα brand.

Ο 19χρονος Dylan, είναι δεινός σέρφερ και κιθαρίστας. Τελευταία όμως του αρέσει να περπατάει σε παδαρέλες για ονόματα όπως οι Dolce & Gabbana.