Shutterstock
Shutterstock
15|12|2017 11:15
SHARE
ΤΗΕ KARDASHIANS

Η φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν που «έβαλε φωτιά» στο Internet -Αποκάλυψε το μυστικό της


Η διάσημη οικογένεια με την πολυτάραχη ζωή, οι Kardashians χάρισαν στους θαυμαστές τους για αυτές τις γιορτές ένα απροσδόκητο δώρο.

Χάρη στις χριστουγεννιάτικες κάρτες που αναρτά η Kim Kardashian, μία για κάθε μέρα, η ανυπομονησία τους αυξάνεται ειδικά όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα. Η Kim ποστάρει κάθε μέρα μια φωτογραφία με τα μέλη της οικογένειας της σε λευκό φόντο, δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και με πολύ γιορτινή διάθεση. Όλα τα μέλη στην φωτογράφιση είναι ντυμένα με τζιν παντελόνια και λευκά τοπ. Οι φαν της οικογένειας είχαν την ευκαιρία να δουν την μικρή North και τον Saint.

Παιδιά και μεγάλοι δείχνουν ανέμελοι και χαρούμενοι όλοι μαζί κάτω από το δέντρο.

Την ημέρα των Χριστουγέννων οι Kardashians αναμένεται να αναρτήσουν την τελευταία φωτογραφία με την οποία πιστεύεται πως θα αποκαλύψουν πως και η Khloe και η ετεροθαλής αδερφή της, Kylie Jenner είναι τελικά έγκυες. Και ενώ οι περισσότεροι είναι βέβαιοι πως η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται σε λίγες ημέρες, μια από τις τελευταίες φωτογραφίες δίνει ένα ακόμα στοιχείο και τροφοδοτεί την θεωρία γύρω από τις εγκυμοσύνες που όμως ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ένα στοιχείο το οποίο οι οπαδοί τους δεν θα μπορούσαν να μην προσέξουν.

 

 

 

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η Khloe παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε μια από τις κάρτες. Όπως και η Kylie δεν είχαν εμφανιστεί σε καμία προηγούμενη φωτογραφία και πολλοί πίστευαν πως ο λόγος είναι πως θέλουν να κρύψουν τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες από την δημοσιότητα.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter πως η Κhloe δεν δείχνει να είναι έγκυος σε αυτήν την πόζα και φυσικά το ίντερνετ πήρε φωτιά.

 

 

Είναι αλήθεια πως η Κhloe στην φωτογραφία είναι σαν να μην έχει παραπάνω κιλά, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε πραγματικά τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες και φυσικά να έχουμε στο μυαλό πως το σώμα κάθε εγκύου είναι διαφορετικό. Ακόμα κάποιοι παρατήρησαν και επεσήμαναν πως μπορεί η Khloe μπορεί να μην δείχνει να είναι σε ενδιαφέρουσα όμως κρατάει ένα μωρό στα χέρια. Το μωρό είναι η κόρη του Rob Kardashian , η Dream, φαίνεται όμως πως οι followers είναι τόσο απεγνωσμένοι πάνω στο τί είναι αλήθειά και τι όχι που το έχουν ξεχάσει. Η φαντασία τους οργιάζει γύρω από τις δύο παράλληλες εγκυμοσύνες της οικογένειας σημείο να σκέφτονται πως μπορεί η Khloe ήδη να έχει γεννήσει.

Όπως και να έχει όμως ο υπαινιγμός πίσω από τις κάρτες είναι φανερός και oι Kardashians σίγουρα ξέρουν πως να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των θαυμαστών τους συνεχώς.