Η αντίδραση της Κρις Τζένερ στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κόρης της | 0 bovary.gr
Η αντίδραση της Κρις Τζένερ στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κόρης της | 0 bovary.gr
22|12|2017 10:08
SHARE
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

Η αντίδραση της Κρις Τζένερ στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κόρης της


Μετά από δύο μήνες γεμάτους μυστήριο, ασάφεια και μικρούς υπαινιγμούς τελικά η διάσημη τηλεπερσόνα και αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, η Kλόε Καρντάσιαν επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια ατμοσφαιρική, ασπρόμαυρη, φωτογραφία που μοιράστηκε στο instagram.

Είναι πλέον επίσημο πως η ίδια και ο σύντροφος της και σταρ του μπάσκετ Tristan Thompson περιμένουν το πρώτο τους παιδί και το αποκάλυψαν τελικά με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση. Στην φωτογραφία η Khloe δείχνει την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα και ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά του καλού της. Τα χέρια και των δύο τους είναι τρυφερά ακουμπισμένα πάνω στην κοιλιά της εγκυμονούσας. Μετά από εβδομάδες που τα media και φυσικά οι θαυμαστές της αναρωτιόνταν αν τελικά είναι στα αλήθεια έγκυος ή όχι και αγωνιούσαν για την στιγμή της αποκάλυψης τελικά η εντυπωσιακή Κλόε έσπασε την σιωπή της και αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.

Το post συνόδευε φυσικά η δήλωση της που περιέγραφε με συγκινητικό τρόπο τα συναισθήματα της για το όμορφο γεγονός. Έγραψε πως ένα όνειρο της έγινε πραγματικότητα και πως όσο κι αν αναρωτιόταν, ο Θεός ξέρει τι κάνει και της χάρισε αυτό το μωρό. Ακόμα δήλωσε πως δεν μπορεί να πιστέψει πως η αγάπη τους δημιούργησε ζωή. Ευχαρίστησε τον Tristan που είναι δίπλα της και της φέρεται σαν σε βασίλισσα και φυσικά που θα την κάνει σύντομα μητέρα. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φαν της για την αγάπη που της δείχνουν.

GETTY
GETTY

Ποια ήταν όμως η αντίδραση της μητέρας της σε αυτήν την επίσημη ανακοίνωση;

H Kris Jenner έκανε repost την ανάρτηση της κόρης της στο δικό της λογαριασμό εκδηλώνοντας έντονα την χαρά της και ευχαριστώντας τον θεό!

«Ο θεός είναι τόσο καλός» έγραψε. Η Kris έχει ήδη έξι εγγόνια, τους μικρούς Mason Disick, Penelope Disick, Reign Disick, North West, Saint West, and Dream Kardashian ενώ το μωρό που περιμένουν η Κim και ο Κanye West φαίνεται πως θα είναι το έβδομο και της Khloe το όγδοο! Η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα όπως και η συγκίνηση της για το νέο μέλος που θα καλωσορίσει η οικογένεια.

Είναι λοιπόν λογικό να αισθάνεται τόσο πολύ ενθουσιασμένη και να θέλει να το μοιραστεί με όλον τον κόσμο που αγαπάει την οικογένεια Kardashian-Jenner και τους ακολουθεί φανατικά.