Ελ Μακφέρσον Σάι Μπουσόν εξώφυλλο
instagram/@ellemacpherson
ΕΛ ΜΑΚΦΕΡΣΟΝ

Ο γιος της Ελ Μακφέρσον έκανε το πρώτο του εξώφυλλο και η ομοιότητα τους είναι εντυπωσιακή


Φαίνεται πως το ρητό το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά, επιβεβαιώνεται και πάλι στην περίπτωση της Ελ Μακφέρσον.

Μετά τις Κάια Γκέρμπερ, Λίλα Μος και Λένι Κλουμ που ακολουθούν τα βήματα των διάσημων μαμάδων τους Σίντι Κρόφορντ, Κέιτ Μος και Χάιντι Κλουμ αντίστοιχα, σειρά έχει ο 18χρονος γιος της Ελ Μακφέρσον, Σάι Μπουσόν, ο οποίος επέλεξε να ακολουθήσει, επίσης, καριέρα μοντέλου.

Ο Cy είναι ένας από τους δύο γιους, που απέκτησε το διάσημο top model με τον Γάλλο πρώην σύντροφο της, και γνωστό οικονομολόγο, Άρπαντ Μπουσόν.

Ο νεαρός Μπουσόν έκανε το φωτογραφικό του ντεμπούτο μόλις στα 16 του χρόνια, σε τεύχος της Vogue Australia, ποζάροντας μαζί με τη διάσημη μαμά του και τον μεγαλύτερο αδελφό του Φλιν.

Αυτή τη φορά τον βλέπουμε στο πρώτο του σόλο εξώφυλλο στο Glamour και η ομοιότητά του με την Ελ Μακφέρσον είναι πραγματικά εκπληκτική. Τα ξανθά μαλλιά, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου του και το χαμόγελό του δείχνουν ξεκάθαρα πως, τελικά, τα καλά γονίδια είναι το παν.

Ως περήφανη μαμά, η Ελ δεν παρέλειψε να πει συγχαρητήρια στον γιο της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το editorial. «Το αγόρι μου ο Σάι. Συγχαρητήρια για το πρώτο σου εξώφυλλο!» έγραψε στη σχετική λεζάντα.

Πριν μόλις έναν μήνα ο Σάι μετακόμισε στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, με το super model των 80s να τον αποχαιρετά με τον πιο γλυκό τρόπο, όπως κάθε καθημερινή μαμά που ο γιος της ξεκινά τη φοιτητική του ζωή. «Όπως οι περισσότεροι γονείς. ελπίζω ότι τον στηρίξαμε, ώστε να αναπτύξει τις δεξιότητες και τα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να κατακτήσει την ανεξαρτησία του. Δεν μπορώ να πω ότι αντιμετωπίζω το σύνδρομο της άδειας φωλιάς, γιατί θα είμαι πάντα παρούσα, ως ένας αγαπημένος καθοδηγητής για τους γιους μου».

SHARE