Γιάννης Στάνκογλου
Γιάννης Στάνκογλου/Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
INSTAGRAM

Ο Γιάννης Στάνκογλου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο για τα γενέθλιά του -Στη σκηνή με τον Σωκράτη Μάλαμα


Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιάννης Στάνκογλου χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», έδωσε ρεσιτάλ χορού στη σκηνή παρέα με τον Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου χόρεψε την «Πριγκιπέσσα» πάνω στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό. Ο ηθοποιός μάλιστα μάς έδωσε μια γεύση από το ζεϊμπέκικο του δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία του και σημείωσε στο προφίλ του για τα γενέθλιά του: «Γενέθλια με Σωκράτη και καλούς φίλους…49 πουλάκια μου!».

Ο Γιάννης Στάνκογλου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο για τα γενέθλιά του -Στη σκηνή με τον Σωκράτη Μάλαμα

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει σημειώσει στο Bovary.gr: «Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου. Υπήρχαν πολύ ωραιότεροι από εμένα στο σχολείο. Οπότε η ομορφιά δεν με βοήθησε. Ισως το περίεργο πρόσωπο, που μου επιτρέπει να κάνω διαφορετικές ράτσες και φυλές, κι ίσως το βλέμμα μου. Τι να τον κάνεις τον ωραίο, αν δεν εκπέμπει τίποτα...
 

Νομίζω ότι η ομορφιά μου είναι ότι μεγάλωσα στον Περισσό, ότι έπαιξα σε αλάνες, ότι έκανα πράγματα που δεν έκαναν πολλοί, ότι αγαπούσα τα μαθήματά μου και χωρίς να διαβάζω τελείωσα το σχολείο, κι ας μην σπούδασα. Οτι βρήκα τον δρόμο μου.

Μου δόθηκε η δυνατότητα κι ήμουν τυχερός τελικά να βρω αυτό που μ΄αρέσει να κάνω. Και το κρατάω ακόμα. Θα μπορούσα στη ζωή μου να μην έχω καταφέρει να έχω αυτή την ευτυχία που έχω κάποιες στιγμές, όχι πάντα».

SHARE